Бизнес лекторът Брайън Трейси завършва последното си турне със семинар в България

  • Бизнес лекторът Брайън Трейси завършва последното си турне със семинар в България
    Дата: Снимки: Web and Events
Дата: 19.12.2017 Снимки: Web and Events
Iwoman.bg

Легендарният бизнес лектор Брайън Трейси ще завърши последното си световно турне с целодневен семинар в България на 19 февруари 2018 г. Той се организира от Web and Events и е насочен към мениджъри, собственици на бизнес, специалисти продажби, както и всеки, целящ успех.

"Maximum Achievement 2.0" е най-популярният семинар за личностно развитие и успех в света и е представян в над 80 страни на повече от 1 млн души. През февруари в България Брайън Трейси ще сподели най-добрите стратегии, тактики и техники, използвани от успешните хора в света. В тяхната основа са целите – начина да се поставят и постигат успешно. "Това увеличава с поне 10 пъти скоростта за постигане на успех", потвърждава Трейси във видео, записано специално за българската публика.

Благодарение на доброто поставяне на приоритети и фокуса върху резултати, се постига 5 пъти по-голяма продуктивност за по-кратко време.

През февруари семинарът ще даде умения за:

Поставяне на правилни цели и повишаване на личната ефективност;

Овладяване на личния мениджмънт;

Повишаване на личната мотивация от 5 до 7 пъти;

Сформиране на екип, който мотивирате правилно;

Постигане на хармония в личен и професионален план.

И не на последно място – гостите ще си тръгнат с нови бизнес идеи, които да осъществят веднага, както и план за действие за една година напред, създаден благодарение на практически задачи, заложени в програмата.

Регистрирайте се на най-ниски цени на briantracy.bg до петък, 22.12.17г.! Не пропускайте едно от най-вдъхновяващите и ефективни бизнес събития в света.

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.