Дневниците на принцесата: Чаровната внучка на Грейс Кели


Дневниците на принцесата: Чаровната внучка на Грейс Кели

Мислите си, че принцесите живеят само в детските приказки? Те съществуват наистина и още как! В поредицата ни "Дневниците на принцесата“ ще ви убедим, че нито Пепеляшка, нито Бел са литературни образи без еквивалент в модерния свят. Докато почти всеки знае историята на херцогинята на Великобритания, то малцина са чували дори за приказно красивата внучка на Грейс Кели, принцеса на Монако.

Принцеса Шарлот, малката дъщеричка на Уилям и Кейт, определено не е единствената кралска особа, която носи това красиво име. Шарлот Казираги от Монако е дъщеря на принцеса Каролин и племенница на принц Албер II и принцеса Шарлийн, но не е пряка наследница на трона, въпреки аристократичното си потекло.

Родена на 3 август 1986 година в болница, носеща името на известната ѝ баба, Грейс Кели, малката Шарлот Казираги дълги години не фигурира в медийното пространство, благодарение на майка си, която я пази със зъби и нокти от медиите. Все пак, всички кралски надежди са били съсредоточени в това, че тя ще успее да води нормален живот, далеч от суматохата, която върви ръка за ръка с престижната ѝ титла. Но уви.

Принцеса Шарлот израства с двамата си по-големи братя в малко средиземноморско княжество, управлявано дълги години от дядо ѝ - принц Рение. Но когато е само на 4 години, тя губи баща си по изключително нелеп начин – след като моторницата му се обръща. Отчаяна след трагедията, принцеса Каролин решава да се премести с трите си деца в живописно френско селце, още по-далеч от любопитните очи на пресата.

През 1999 година, след почти 10 години без бащина фигура, принцеса Шарлот се сдобива с втори баща – принц Ернст от Хановер. Постоянно увеличаващото се семейство се мести в Париж, което се оказва повратен момент в живота на Шарлот. Шикът, витаещ във въздуха на френската столица, опиянява младата красавица и тя започва да открива своя път в живота.

Към днешна дата богатата наследничка със синя кръв е журналист, основател на модното списание Ever Manifesto. В свободното си време обича да кара ски и сноуборд, а страстта ѝ към конните надбягвания се доразвива в професионална спортна кариера. Тя дори има сключен договор с модния гигант Gucci, състезавайки се само с жокейски екипи, изработени от бранда.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Кариера


Реклама

За жената красотата е по-важна от ума, защото на мъжа му е по-лесно да гледа, отколкото да мисли.

Марлене Дитрих

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама