Дневниците на принцесата: Тайландската внучка на краля


Дневниците на принцесата: Тайландската внучка на краля
Снимка: Getty Images/ Guliver

Мислите си, че принцесите живеят само в детските приказки? Те съществуват наистина и още как! В поредицата ни "Дневниците на принцесата“ ще ви убедим, че нито Пепеляшка, нито Бел са литературни образи без еквивалент в модерния свят. След като ви запознахме с повечето очарователни владетелки в арабския свят, днес ще ви срещнем с принцесата на Тайланд.

Единственото нещо, което би могло да бъде по-привлекателно от екзотична принцеса, е екзотична принцеса с богатство от 35 млрд. долара. Нейното име е Сириванавари Нариратана, което пък в превод означава „внучка за краля“. Както може би вече се досещате, красавицата от азиатски произход не е попаднала в кралското семейство по брак, а се е родила в него. Внучка е на крал Бумибол Адулядей на Тайланд.

През 2009 г. Сириванавари Нариратана – принцеса на Тайланд, бе класирана на 16-о място в класацията на списание Forbes за "20-те най-готини млади кралски особи в света". Важно е да отбележим, че след развода на родителите си, красивата принцеса се мести да живее във Великобритания заедно с майка си и братята си. След няколко години обаче, баща й, който към момента е действащият принц на Тайланд, я връща обратно в родината.

Макар вече да е на почти 30 години, Сиринавари няма никакво желание да се омъжва, въпреки че стотици ергени се борят за вниманието ѝ. За сметка на това, любимката на народа е известен дизайнер, чиято линия дрехи дефилира по подиумите в Париж и Банкок. Образованието ѝ също е свързано с модата, а през 2007 година самият Пиер Балмен я кани да организира собствено ревю. Въпросната линия, с която принцесата дебютира сред модните гиганти, се казва „Присъствие от миналото“. Посветена е на бабата на Сиринавари и дава съвременна интерпретация на класически тайландски носии.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Кариера


Реклама

Най-добрият начин да вземете най-доброто от останалите хора, е като им дадете най-доброто от себе си!

Робин Шарма

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама