Кралските особи, които имат обикновени професии


Кралските особи, които имат обикновени професии
Снимка: Getty/Guliver

Всички знаем, че преди Меган Маркъл да стане член на кралското семейство, тя е била актриса. Но има редица кралски особи, които могат да се похвалят със съвсем земни професии, въпреки че във вените им тече синя кръв. Всяка работа е важна, затова днес ще ви покажем кралските особи, които споделят тази философия.

1. Принцеса София от Швеция работи в болница

Принцеса София е една страхотна личност! Учи счетоводство, специализира бизнес развитие, а освен това е и сертифициран йога инструктор с опит в Ню Йорк. Не много отдавна София решава да се отдаде на доброволческа дейност, за да „облекчи голямото натоварване на здравните специалисти“. Към днешна дата принцесата помага на болница в Стокхолм, която е претоварена. Какво прави там? Разнася храна на болните, почиства и дезинфекцира инструменти.

2. Принц Уилям е пилот на линейка

Принц Уилям е отдаден на военната си кариера. След службата си във Военновъздушните сили, през 2014 година приема щатна роля като пилот на линейка. Разбира се, длъжността му е платена, но той дарява заплатата си за благотворителни организации.

3. Принцеса Шарлийн от Монако е плувкиня

Принцеса Шарлийн е родена в Родезия (сега Зимбабве) и започва кариерата си по плуване през 1996г в южноафриканското първенство. Тя представлява Южна Африка на олимпийските игри в Сидни през 2000 година, но след 7 години се оттегля от състезателното плуване заради контузия в рамото. Сега принцесата прави срещи с параолимпийски спортисти и посещава рехабилитационни центрове за деца със загуба на слуха.

10 ПРАВИЛА, КОИТО ВСИЧКИ КРАЛСКИ ОСОБИ СПАЗВАТ

4. Принцеса Шарлот от Хановер е писателка

Шарлот Казираги не е просто красива принцеса, а умна и много талантлива жена, която иска да има собствен принос към обществото. Принцесата е публикуван писател и редактор на списание. През 2009 Шарлот написа своя Ever Manifesto, който разкрива как модната индустрия вреди върху околната среда.

5. Принцеса Мери от Дания е акаунт мениджър и учител

Принцеса Мери има отлични гени. Баща й е бил професор по математика, така че не е чудно, че е наследила този талант. През 1998г, 6 месеца след смъртта на майка си, тя се оттегля от длъжността акаунт мениджър и пътува до Америка и из Европа, а след това преподава английски в Париж. След преместването си в Дания тя е назначена като маркетинг консултант.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Кариера


Реклама

Тъгата е ремонтът на душата. Понякога трябва да се сринеш до основи, за да се изградиш отново.

М. Авелок

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама