Онлайн курс „М@турата“ повишава знанията и увереността на учениците за матурата по БЕЛ за 12. клас


Онлайн курс „М@турата“ повишава знанията и увереността на учениците за матурата по БЕЛ за 12. клас
Снимка: Клет България

Онлайн курсът „М@турата“ осигурява ефективна подготовка по новата изпитна програма за успешно представяне на изпита по БЕЛ след 12. клас. Обучението стартира на 10 февруари 2021 г., като предлага редица предимства, сред които множество дигитални ресурси за упражнение, мисловни карти, електронна христоматия и ценни съвети от психолог за справяне със стреса покрай изпита.  

През януари издателство Клет кани дванадесетокласниците на безплатна пробна матура по новия модел на МОН с взетия до момента материал. Учениците ще получат обратна връзка за цялостното си представяне, включително и на отворените въпроси.  Предварителната пробна матура ще е с отворен достъп на уебсайта матурата.бг на 15 и 16 януари 2022 г. и учениците ще могат да я попълнят в удобно за тях време.  

Уроците в M@турата ще се провеждат два пъти седмично – всеки вторник и четвъртък от 18:30 ч., от опитните преподаватели Веселин Геренов, учител по БЕЛ в столичното 73. СУ „Владислав Граматик“ и Владимир Игнатов, учител по БЕЛ В 9. ФЕГ „Алфонс дьо Ламартин“ в София. Всеки участник ще има достъп и до записи от срещите в случай, че иска да навакса пропуснатото или пък да преговори наученото. Курсът включва също мисловни карти, електронна христоматия и интерактивни ресурси за затвърждаване на знанията.  

Психологът и психотерапевт Александра Алгафари пък ще даде полезни съвети на всички ученици за справянето със стреса покрай предстоящия изпит. Така те ще могат да се концентрират върху ефективната подготовка, а и да придобият спокойствие и увереност.  

Обучението ще завърши с още една пробна матура, която ще бъде проверена от експерти оценители и ще даде реална представа на учениците за нивото на знанията им в края на курса.  

Всеки може да се запише за курса М@турата, като избере един от двата изгодни варианта за абонамент, които може да разгледате тук.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Кариера


Реклама

Не избирай този, когото светът смята за красив. Избери този, който прави света ти красив.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички