Есенното издание на Е-Академия се завръща с участието на нови вдъхновяващи лектори


Есенното издание на Е-Академия се завръща с участието на нови вдъхновяващи лектори
Снимка: Клет България

Инициативата Е-Академия на издателство Клет България стартира отново този месец и обещава много интересни срещи с лектори от различни сфери. В първото издание от този сезон аудиторията ще има възможност да се наслади на увлекателна среща с награждавания писател, преподавател и географ доц. Георги Бърдаров.

Лекцията с негово участие ще се проведе на 14 октомври от 17:30 часа, когато той ще ни допусне в своя свят с темата „България, светът и бъдещето през погледа на географа и писателя“, като всеки присъстващ ще може да отправи към него своите въпроси.

"Живеем в най-благодатното време от цялата човешка история и на територия, която има всичко, не бива да го забравяме нито за миг!", сподели Георги Бърдаров.

Освен с приноса си за българското образование като зам. декан на Геолого-географски факултет и ръководител на катедра „Социално-икономическа география“ на Софийски университет, Георги Бърдаров придоби широка популярност с победата си в интелектуално риалити за писатели, благодарение, на което излезе неговият роман - бестселър „Аз още броя дните“. През 2020 г. на пазара се появи вторият му роман „Absolvo te”, който тази година бе отличен с Европейска награда за литература.

„С радост подновяваме онлайн срещите в рамките на инициативата Е-Академия. Предишните издания предизвикаха голям интерес сред българските учители и очакваме предстоящите да бъдат също толкова полезни и интересни за тях.“, коментира управителят на издателство Клет България Владимир Колев.

С инициативата Е-Академия издателство Клет България цели да подпомогне българските учители в личностното им усъвършенстване и развитие на практическите им умения, като им дава възможност да се срещнат с различни известни личности. Сред участниците, във вече реализираните издания, са Георги Тошев, Лео Бианки, Десислава Стоянова, Мадлен Алгафари и други.

Академията ще продължи и през следващите месеци, като скоро ще станат ясни темите и имената на предстоящите гост-лектори.

Етикети:
Iwoman.bg

Коментари


Още от Кариера


Реклама

В човешкото сърце винаги остава поне една капка сила - докато е живо, докато се надява, докато вярва.

Самуил, Димитър Талев

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички