Силата на женския характер - фокус на Samodiva Mastermind Summit 2020


Силата на женския характер - фокус на Samodiva Mastermind Summit 2020
Снимка: Samodiva Mastermind Summit

Business is Female - Samodiva Mastermind Summit 2020 ще се проведе на 25 април в Rainbow Plaza, София.

Мотото на събитието – Business is Female, поставя въпросите за бизнеса и силното дамско присъствие в него. То често е генератор на иновативни идеи, в много случаи преобръща текущата посока на развитие на компанията, ръководи дейността по различен, вдъхновяващ, но категоричен начин, който често се оказва ключът към развитието. Именно тази сила на женския характер ще е във фокуса на събитието.

Samodiva Mastermind Summit е събитието, което ще разкрие защо мастърмайндингът е толкова ключов момент в успешното развитие на всеки бизнес. То ще представи и как можем да бъдем по-ефективни в личния и професионалния си живот. Акцент ще бъдат мастърмайнд сесиите, по време на които всеки ще може да сподели свое лично предизвикателство по зададена тема и да получи обратна връзка от останалите. Във форума се включват 8 топ международни лектори, които със своите завладяващи лични истории и професионални постижения ще се превърнат във вдъхновение за участниците.

Каква е тайната сила на мастърмайндинга?

Магията на мастърмайнд процеса е в колективното споделяне. По време на сесиите се формират малки групи от по 5 човека като всеки един от тях е готов да сподели свое предизвикателство или нещо, което иска да подобри в различна сфера и е отворен за съветите и идеите на останалите по отношение на потенциално решение. Така се формира Мастърмайнд. Наполеон Хил смята, че мастърмайнд е координирането на знания и усилия в група от няколко човека, които работят в синхрон и хармония, фокусирани върху определена цел. По този начин, когато се обединят няколко умствени капацитета, се формира общ невидим такъв с голяма сила, който се нарича Мастърмайнд. Точно такъв общ умствен капацитет ще формират дамите на 25 април.

Четири са основните принципи в мастърмайнд процеса (Four C’s of the Mastermind Process):

Искреност – да сме откровени със себе си и с останалите; (Candor)

Грижа – активно да слушаме другите, когато споделят с нас, за да можем да им бъдем максимално полезни с нашата гледна точка; (Care)

Конфиденциалност – да сме дискретни за споделеното в групата; (Confidentiality)

Всеотдайност. (Commitment)

В Samodiva Mastermind Summit се включват и 50 специално обучени фасилитатори, които ще водят мастърмайнд групите, което е и едно от задължителните условия за тяхната ефективност. Мастърмайнд сесиите по време на този различен форум имат за цел да се формират пълноценни и стойностни взаимоотношения между всички участници. Чрез колективното споделяне в групата и съветите, които ще бъдат обменени, всеки ще види своята ситуация през погледа на другите. Така, чрез различните гледни точки, ще има възможността да достигне до решения, които да му дадат нова посока на действие, нова перспектива.

Билети за Business is Female - Samodiva Mastermind Summit 2020 можете да закупите ТУК.

Най-актуалната информация за форума можете да следите и във Facebook: Business is Female - Samodiva Mastermind Summit 2020.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Кариера


Реклама

Където и да отиваш, отивай с цялото си сърце.

Конфуций

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама