Според букмейкърите: Жена ще оглави Лейбъристката партия на Острова


Според букмейкърите: Жена ще оглави Лейбъристката партия на Острова
Снимка: Getty Images/Guliver

Политиката е особено необятна територия, която по един или друг начин влияе пряко върху нас самите. Искаме или не, именно взетите решения в нас променят качеството на живот и определят правилата в него. Тенденцията се промени през последните години и все по-често можем да забележим, че нежният пол е предпочитан на някои от най-високите позиции, а с оглед на статистиката, не можем да отречем, че някои дами оставят следва в световната история за следващите поколения.

Днес няма да открием човек, който да не е чувал за Ангела Меркел. Дамата със сигурност ще остане като един от най-успешните лидери на ФРГ, но не е единствената в това отношение. Примерът ѝ е последван от Ерна Солберг, Сив Йенсен и още много други. В това отношение можем да видим, че страни като Исландия отдавна са дали зелена светлина на дамите и настоящият министър-председател там е Катрин Якобсдотир. Във Великобритания се появява и следващият интересен лидер, който ще спечели вниманието на аудиторията в лицето на Анджела Рейнър. 40-годишната дама в момента е член на британската лейбъристка партия и се определя като социалист и представител на левицата.

Животът ѝ със сигурност не е един от най-леките. На 16-годишна възраст забременява и остава без каквато и да е квалификация и познания, грижи се за детето си, а в последствие насочва вниманието си към социалните науки, което в последствие и позволява да влезе в търговския съюз и да продължи своята кариера към партията на лейбъристите. Точно трудното начало я кара да се мотивира и да насочи вниманието си в подобряването на системата, за която смята, че не само трябва да промени методите си, но и да бъде отворена към всеки нуждаещ се. Именно тази позиция и днес я превръща в един от фаворитите за лидерската позиция на партията.

Вниманието към следващите избори в Англия е особено високо и можем да открием, че дори букмейкърите предлагат дългосрочни залози именно в тази насока. Букмейкъри като ефбет вече са я поставили на първо място в тази класация, а тук betenemy.com/efbet/ ще открием още интересни прогнози и предложения за залози, които позволяват и на политическите привърженици да се забавляват. Защо обаче тази дама се смята за толкова сериозен фаворит? За разлика от много други претенденти, нейната позиция е постигната с помощта на много труд. Докато учи в университета, тя трябва да издържа себе си и детето си, работейки в кафене. Освен това отделя време и за грижа на възрастни хора, които вече нямат възможност да се обслужват сами.

Изненадата е, че колкото и да се опитва да помогне на хората в нужда, осъзнава, че няма физическите сили да помогне на мнозинството нуждаещи се. Започва да маркира всички проблеми на социалната система и когато има готов план, както и погледът към належащите проблеми, Анджела търси правилната точка, която да и помогне. Така пътят ѝ я отвежда до политиката, а при евентуален успех най-вероятно можем да очакваме и още по-сериозно развитие в кариерата ѝ.

Макар и в самата партия да има разногласия, дамата получава номинация от Джереми Корбин за пенсионен министър. Историята на Рейнър се пише и в момента, а тя самата продължава да твърди, че е ориентирана към обществото и нуждаещите се. Най-важното е, че се гордее със своите успехи и признава, че животът ѝ не я превърнал в разглезена жена, а е дал шансовете да се изгради като личност и като служител на своите съграждани. Точно по тази причина можем да видим и красноречивото експертно мнение на букмейкърите, а с малко повече познания, спокойно можем да направим политиката малко по-вълнуваща и дори печеливша.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Кариера


Реклама

Някъде там има друг малък особняк, който ще ни обича и ще ни разбира, ще целуне нашите странности и всичко ще бъде наред.

Кари Брадшоу

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама