Зодиите, които ще се влюбят през март


Зодиите, които ще се влюбят през март
Снимка: iStock/Guliver

Дева

Девата може да не мисли за любовта, но през март ще има човек, който я чака буквално зад всеки ъгъл. Този загадъчен човек ще бъде източник на любов. Той ще внесе в подредения живот на Девите неща, които не могат да бъдат разбрани с ума и поставени на рафтовете: романтика, очарователни намеци, погледи и жестове, които говорят за любов.

КАК ДА ПРОМЕНИМ КАРМАТА СИ

Близнаци

Ако сте необвързани, имате шанс да срещнете нов партньор, към когото ще почувствате силно привличане и е много вероятно да положите основите не само на романтична любовна афера, но и на сериозна връзка. Трябва да вярвате в себе си, в качествата си и да не се съмнявате, че нямате достатъчно, за да може някой да ви обикне истински.

Везни

Везните не обичат да поемат всичко върху себе си във връзката. Те са нежни и деликатни, имат нужда от някой, който сам ще реши всичко и ще поеме инициативата. И Везните ще го насочат деликатно в правилната посока. И сега е точно моментът, когато такъв човек със сигурност ще се появи наблизо. Вярно е, че освен този човек наблизо ще има и много досадни обожатели и това ще е проблем за Везните.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Най-лошият махмурлук е този на душата. Мешаш различни чувства в големи дози и накрая повръщаш апатия.

Луис Карол

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама