10 тайни на най-интригуващите жени


10 тайни на най-интригуващите жени
Снимка: iStock/Guliver

Ако се чудите как някои жени успяват да привличат околните и сякаш безпроблемно печелят всеки мъж, ето 10 съвета как да станете като тях.

1. Винаги правете зрителен контакт

И не само с партньора ви – гледането право в очите на всички, с които общувате, не само ще повиши собственото ви самочувствие, но ще накара хората да ви видят като уверени и контролиращи, което обикновено се превежда като секси.

2. Имате мозък – използвайте го

От време на време трябва да предизвиквате себе си, като водите интригуващ разговор, изразявате интерес към нови неща, четете книги по нови теми или дори просто гледате документален филм. Колкото повече знаете, толкова повече можете да говорите за това по информиран начин, което е определящ фактор за привлекателността.

3. Хуморът има значение

Да, знаем, че остроумието като бръснач не е нещо, което може да се научи и не всички сме в състояние да бъдем истински забавни през цялото време, но да не приемате себе си или света около вас твърде сериозно е ключов компонент в това да ви виждат като секси. Освен това всеки обича доброто чувство за хумор.

4. Открийте китките си

Не, не защото са привлекателни, а защото жлезите в китките ви излъчват феромони, които могат да предизвикат чувство на привличане у другите.

5. Занимавайте се с йога

Проучване е установило, че жените, които редовно се занимават с йога, всъщност се чувстват по-секси. Защо? Изследователите казват, че това може да се дължи на факта, че йога насърчава по-силната връзка между ума и тялото.

6. Докосвайте се

Да, хората, които мастурбират, знаят точно какво им харесва, когато са интимни с някой друг.

7. Намалете скоростта

Според треньора по интимност Шон Джеймсън, забавянето на движенията и речта ви с около 10 процента може да ви направи по-секси. Например, вместо да бързате по коридора, намалете темпото и акцентирайте върху движенията си. Друг пример: Когато изтъквате нещо, не размахвайте ръце бързо и хаотично или никога не се чувствайте сякаш трябва да извадите всяка дума от устата си възможно най-бързо.

8. Инициирайте повече интимност

Това е секси в буквалния смисъл: дори и да не сте изключително настоятелни, инициирайте интимност по-често с партньора си.

9. Използвайте докосване

Убийствен начин да привлечете вниманието на човек по секси начин? Докоснете ги много леко по ръката или гърба, когато казвате здравей или довиждане, когато сте съгласни с нещо, което са казали, или ако са казали нещо смешно.

10. Предизвикайте себе си

Независимо дали става дума за работа, или дори за нещо толкова малко като посещаване на фитнес клас за напреднали вместо такъв за начинаещи, успехът ще ви даде излъчване на увереност, правейки ви много по-секси.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Силна


Реклама

Вчера е история, утре е загадка, а днешния ден е дар. И всеки нов ден крие нов дар.

"Кунг фу Панда"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама