15 житейски урока от книгата на Приянка Чопра


15 житейски урока от книгата на Приянка Чопра
Снимка: Getty Images

Мемоарите на Приянка Чопра - "Unfinished: A Memoir", са вдъхновяващо и зареждащо четиво. Тя споделя личната си история с честност и уязвимост и предлага ценни уроци за щастлив и пълноценен живот.

1. Упоритата работа надделява над таланта

Съпругата на Джо Джонас подчертава важността на упоритата работа и отдадеността, дори ако имате естествен талант. Тя споделя собствената си история за това как е работила усилено, за да постигне мечтите си, въпреки че е изправена пред много предизвикателства по пътя.

2. Добре е да си различен

Чопра празнува уникалната си идентичност и насърчава другите да приемат различията си. Тя пише: "Аз не съм типичната боливудска актриса. Не съм типичната американска актриса. Аз съм просто аз."

Вижте още: Приянка Чопра и Ник Джонас най-после показаха дъщеря си (СНИМКИ)

3. Провалът е част от живота

Актрисата не се свени да говори за провалите си. Тя споделя как се е поучила от грешките си и в резултат на това е станала по-силна. Тя пише: "Провалът не е обратното на успеха. Той е стъпало към успеха".

4. Важно е да имате силна система за поддръжка

Тя признава семейството и приятелите си за успеха си. Пише: "Толкова съм благодарна за хората в живота ми, които винаги са вярвали в мен и са ме подкрепяли, дори когато нещата бяха трудни".

5. Добре е да си уязвим

Споделя своите лични борби и уязвимости с честност и откритост. Тя пише: "Вярвам, че уязвимостта е сила. Изисква се смелост да бъдеш уязвим и да споделиш истинската си същност със света".

6. Не се страхувайте да имате големи мечти

Чопра Джонас насърчава читателите да си поставят големи цели и никога да не се отказват от мечтите си. Тя пише: "Ако можете да го мечтаете, можете да го постигнете".

7. Бъдете добри към себе си

Звездата подчертава важността на любовта към себе си и грижата за себе си. Тя пише: "Вие сте най-лошият си критик. Бъдете добри към себе си и празнувайте постиженията си".

Вижте още: Няма да познаете Приянка Чопра преди корекциите (СНИМКИ)

8. Връщайте на другите

Чопра Джонас е страстен защитник на социалната справедливост и овластяването на жените. Тя насърчава читателите да използват тяхната платформа, за да променят света. Тя пише: "Всички ние носим отговорност да направим света по-добро място".

9. Не се сравнявайте с другите

Чопра напомня на читателите, че всеки е на свое уникално пътешествие. Тя пише: "Сравнението е крадецът на радостта. Фокусирайте се върху собствения си път и не се сравнявайте с другите".

10. Живейте в настоящия момент

Тя насърчава читателите да присъстват и да ценят малките неща в живота. Тя пише: "Настоящият момент е всичко, което имаме. Възползвайте се максимално от него".

11. Не позволявайте на другите да ви определят

Приянка насърчава читателите да бъдат автентични и да живеят живота си според собствените си условия. Тя пише: "Ти си единственият, който може да те определи".

12. Следвайте сърцето си

Насърчава читателите да следват своите страсти и да преследват мечтите си, дори и да са нетрадиционни. Тя пише: "Единственият начин да живеете истински щастлив и пълноценен живот е да следвате сърцето си".

Вижте още: Родна певица ще става майка на 50 (СНИМКИ)

13. Не се страхувайте да поемате рискове

Чопра насърчава читателите да поемат рискове и да излязат извън зоната си на комфорт. Тя пише: "Животът е твърде кратък, за да играем на сигурно".

14. Никога не се отказвайте от мечтите си

Звездата напомня на читателите, че никога не е късно да постигнат мечтите си. Тя пише: "Възрастта е просто число. Никога не е твърде късно да започнеш да преследваш мечтите си".

15. Насладете се на пътуването

Приянка насърчава читателите да се наслаждават на пътуването на живота, дори когато е трудно. Тя пише: "Животът е дар. Възползвайте се максимално от него".

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Силна


Реклама

Това, за което човек постоянно мисли, ще дойде. И това, което постоянно отрича, и то ще дойде!  

Петър Дънов

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама