3 мотивиращи мисли, когато ви е трудно

  • 3 мотивиращи мисли, когато ви е трудно
    Дата: Снимки: iStock/Guliver
Дата: 16.05.2019 Снимки: iStock/Guliver
Iwoman.bg

Кога за последен път сте имали "аха" момент? Когато точно в идеалния момент търсите отговори и те се появяват с точните думи, за да предизвикат мощно прозрение, да събудят мотивацията ви или може би да ви донесат дозата реалност, от която се нуждаете в този момент?

Големите цитати имат силата да направят точно това. Най-добрите - тези, които резонират с вашето сърце, имат начин да се връщат отново и отново.

Ето няколко прости, но силно мотивиращи мисли за живота, които вдъхновяват и насърчават.

Напредък, а не съвършенство. Съвършенството е маскиране

Никога не се стремете към съвършенство. То само ще ви накара да се чувствате недостатъчни, а в това няма нищо хубаво. Вместо това се старайте да израствате, да се учите, да вървите напред. Това е важното.

Просто не спирайте да опитвате

Когато най-много ви се иска да се откажете, трябва най-силно да се борите и да продължите напред. Най-тъмно е преди изгрев и точно тогава, когато най-малко го очаквате, всичко, което искате, ще ви се случи.

Мога и ще го направя!

Съмнението в себе си е убило повече мечти от всичко останало. Ето защо, когато започнете да си мислите, че мечтата ви е налудничава или не сте достатъчно добри, за да постигнете онова, което искате, спомнете си това. Можете да постигнете всичко, което искате.

-------------------------------


#ОстаниВкъщи, бъди отговорен!

iWoman e с теб!

Всичко ново за коронавируса - ТУК!

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.