5 правила, които всяка истинска жена спазва


5 правила, които всяка истинска жена спазва
Снимка: iStock/Guliver

Да си истинска жена определено не е лесна работа – трябват много усилия, нерви и дисциплина. Но всичко това си заслужава, защото да си жена не е просто пол, а призвание! Ето и кои са неписаните правила, които всички уважаващи себе си жени спазват.

Не позволява на мъжете да я мачкат

Истинската жена знае своята цена и независимо колко силна и безгранична е любовта ѝ към даден мъж, тя никога не жертва себе си. Не се страхува да си тръгне, когато вижда, че е неоценена, макар сърцето ѝ да се разпада на хиляди парченца...

Обича възрастта си

Тя е достатъчно умна и знае, че времето може и да отминава, но тя е тази, от която зависи как то ще се отрази върху нея.

Не преследва отчаяно щастието

Тя никого не би се осмелила да се моли да някого, да го преследва или да се ядосва за неща, които не зависят от нея. Истинската жена продължава смело да следва своите мечти и амбиции, чакайки щастието само да я намери.

Следва свое собствено темпо

Тя е тази, която задава темпото и ръководи събитията. Никога няма да я чуете да се оплаква от случайности, непредвидени обстоятелства и лош късмет, защото не позволява на живота да я води за носа.

Успява да сбъдне мечтите си

Тя знае какво да направи, за да постигне целите си и не се спира пред нищо, дори да знае, че ще трябва да се въоръжи с търпение.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Силна


Реклама

Ако се провалите с отглеждането на децата си, нищо друго няма значение.

Джаки Кенеди

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама