6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори


6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори
Снимка: Istock

Eлегантно поведение е едва доловимо излъчвате, което като стилен парфюм остава нежен аромат след себе си. Обноските и етикетът трябва да са неразделна част от живота на всяка уважаваща себе си жена. 

Вижте още: 8 съвета как да виждате това, което другите не могат

Днес ви представяме 6 неща, които една дама никога не споделя

1. Не разкрива конкретни данни за приходите и разходите си

Една истинска дама няма да ви каже колко е патила за последната си ваканция или колко е похарчили за новата си кола.

Често мислим, че богатството и класата са синоними, но това не е вярно. Класата се определя от начина, по който се отнасяме към другите. Няма значение колко пари или имущество имате.

Следователно, изтъкнатите личности не трябва да обсъждат материалното си състояние. Ако се случи да имат повече от вас, никога няма да парадират с това. Те вярват, че богатството не определя човека. Вместо това дамите се фокусират върху характера и личните черти.

2. Не разкриват подробности от интимния си живот

Класните жени не говорят с познати за интимния си живот, нито искат да слушат за чуждия, защото за тях това се теми, които, коментирайки ги смъкват нивото си.

3. Те не говорят за добрите дела, които правят

Твоята безкористна постъпка става по-малка, когато решиш да покажеш на всички какъв герой си. Класните жени помагат на другите, без да искат признание. Вярват в силата на доброто и щедростта. Те не правят добри дела, за да бъдат видени или похвалени. Те го правят, защото смятат, че е правилно.

4. Дамите не разкриват семейни тайни

Споделянето на лична и потенциално вредна информация за членове на семейството е много неподходящо и класните жени избягват да го правят. Те избират времето и мястото за такива разговори и са много внимателни в подбора на думите, за да покажат доверие.

5. Не се хвалят с лични постижения

Не че не се гордеят със себе си, но не изпитват нужда да парадират с това. Истинските дами рядко споменават големите си постижения, вместо това остават земни и скромни. Гордостта е сигурен признак на несигурност.

Ето защо самоуверените хора не изпитват нужда постоянно да напомнят на другите за своя успех. Те вярват, че действията говорят повече от думите, така че оставят постиженията им да говорят сами за себе си.

Вижте още: 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си

6. Не се хвалят с големите си познанства

Изпускането на имена или възхвалата на определени връзки винаги ще изглежда вулгарно. Това е просто опит за укрепване на статута чрез успехите на друг човек. Хората го правят, за да изглеждат по-готини, по-уверени или по-успешни, отколкото са в действителност. Ето защо никога няма да видите наистина елегантен човек да разкрива личните си контакти в опит да впечатли или спечели благоразположение.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Силна


Реклама

Преминала съм през всичко разновидности на ада. Но никога не позволих това да ме сломи. Никога!

Тина Търнър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама