7 неща, които трябва да пазиш в тайна


7 неща, които трябва да пазиш в тайна
Снимка: iStock/Guliver

Винаги и без изключения. Успешният и щастлив живот крие своите тайни, а ти трябва да се научиш да не споделяш всичко на всички. Пази тайна за...

1. Бъдещите ти планове и амбиции

Никога не споделяй идеите си за бизнес и развитие. Никога не знаеш кой може да се промъкне и да осъществи плановете ти, вместо теб.

2. Добрите дела, които си направил

Доброто не са прави, за да се споделя, а за да носи щастие на този, на когото си го дарил. Най-добрите дела са безкористни. Всички знаем това.

3. Промените, които правиш в живота си

Не разправяй наляво и надясно, че си си намерил ново жилище, че имаш нова кола, че си превъзмогнал страх или ти се е сбъднала мечта. Хората могат да бъдат много завистливи.

4. Любовния ти живот

Нито дума! Най-неприкосновеното нещо, което е истинско, само когато е споделено с любимия човек. Не разтръбявай наляво и надясно колко си щастлив и влюбен. Злобата е погубвала не една и две връзки.

5. Каква ти е заплатата

Това е тайна, която засяга само теб и най-близките ти хора. Няма нужда да споделяш на всеки приятел колко пари ти дават или колко спестявания си натрупа. Колкото по-малко знаят, толкова по-добре

6. Личните ти проблеми

Тема ТАБУ! Българинът има особено влечение към това да разправя личния си живот на всеки. Това е изключително грешно и хората помнят най-много лошите неща и клюките. Те винаги ще те свързват с това, което си им споделил.

7. Минали лоши случки

Никой не би трябвало да съди за теб по миналото ти. Остави всичко там и продължи напред. Не разказвай неволите си от миналото, това засяга само теб.

 

 

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че сте с нас тук и сега!

Времената са трудни и ние имаме нужда от вашата помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на iWoman.bg. Благодарим ви!

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд ЕООД

IBAN: BG53UBBS80021021528420

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за iWoman.bg

Iwoman.bg

Още от Силна


Реклама
Реклама

Разбери какво обичаш и го следвай, без значение какво ще ти струва.

Анджелина Джоли

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама
Реклама