7 романтични филма, които да си припомниш това лято


7 романтични филма, които да си припомниш това лято

Лятото е един от най-романтичните сезони. Разходките по плажа, новите преживявания, новите запознанства... дори въздухът ухае по-различно. Идеалният сезон, в който да си припомним някоя любима екранизирана романтична история. 

1. Жената на пътешественика във времето

(The Time Traveler's Wife)

История, която ни пренася в свят, където пътуването във времето е възможно, а любовта успява да издържи на изпитание като това да не виждаш съпруга си с години. А, видиш ли го... да е само за миг.



2. Послепис: Обичам те (P.S. I love you)

Една от най-затрогващите истории, които те карат да останеш без дъх, но никога без да си проронил поне една сълза. Любовна история, която си струва да се гледа отново и отново... и отново!

3. Къщата на езерото (The Lake House)

Още един великолепен филм, в който любовта не признава времето и пространството. Какво ли е чувството да си пишеш с непознат мъж, който живее някъде в миналото, а ти обичаш в настоящето? Приказно...



4. Обетът (The Vow)

Истинска история, в която един истински мъж опитва всичко, за да накара съпругата си отново да се влюби в него, след като е изгубила паметта си. Да си готов на всичко за един човек... не е ли това сбъдната мечта?



5. Знак на Съдбата (Serendipity)

Да оставиш Съдбата да реши дали да си с един човек завинаги или никога повече да не го видиш, как ви звучи? Горещо препоръчваме тази история за всички, които никога не са я гледали. Великолепна е!



6. Ако само... (If Only)

Една от историите с неочакван край, която ще ви накара да забравите за реалността и изцяло да се отдадете на филма. Какво ли би станало, ако един ден се повтаря отново, и отново и ти дава възможността да поправиш непоправимото... в името на любовта.


7.  С дъх на канела (Dear John)

Романтична история, в която писмата между двама влюбени ще се окажат най-вълнуващото нещо в живота им... Може ли една любов да издържи времето и разстоянието и да остане вечна?

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Силна


Реклама

Няма нищо благородно в това да бъдеш по-високо от другия. Истинско благородство има тогава, когато човек застава над предишното си Аз.

Ърнест Хемингуей

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама