8 неща, които зрелите жени никога не правят


8 неща, които зрелите жени никога не правят
Снимка: iStock/Guliver

Макар много жени да се страхуват от нея, зрелостта носи истинското познание. След "слепите" младежки години, в които живеем заради другите, най-накрая започваме да живеем за себе си. И не, не е нужно да чакате да навършите 40 години, за да „узреете“. Просто допуснете зрелостта до себе си и бъдете щастливи! А ето и 10-те неща, които ще ви помогнат да разсъждавате по-мъдро и които зрелите жени никога не правят.

Не чакат мъжът да се обади първи

Зрелите жени не се притесняват да потърсят мъж след първа среща. Може да е просто кратък смс, но за тях е важно всички карти да са „на масата“. Ако не получат отговор или той е незадоволителен, просто трият номера.

Приемат ангажимент, само ако им е удобен

Или иначе казано – зрялата жена никога не би разместила целия си график за деня, само за да угоди на някой. Разбира се, това не означава, че се държи зле с хората, просто учтиво предлага ден и час, които са ѝ удобни.

Не се сърдят, ако някой забрави рождения им ден

Зрелите жени са над тези неща, най-малкото, защото знаят колко често са изпадали в подобна ситуация. Все пак, не на всеки му се отдава да помни дати и празници, още повече в това забързано ежедневие...

Не се занимават с безперспективни мъже

Зрялата жена не търси някой да я издържа, но и не си представя любовта като на 20 – идеалистична и чиста, доста често бедна. Тя иска до себе си човек със стабилна професия и доходи, а не мъж, който по цял ден гледа телевизия и се чуди какво да прави с живота си.

Приемат спокойно това, което не им харесва

Никога не биха вдигнали скандал в ресторант, само защото храната не им е по вкуса. Зрелите дами ще платят сметката, ще се усмихнат учтиво и никога няма да се върнат във въпросното заведение. Но и никога не биха направили цирк...

Не се страхуват да задават въпроси

Липсата на яснота е чисто и просто загуба на време, независимо дали се отнася за любовни отношения или работа. Ето защо няма нищо срамно и притеснително в задаването на въпроси.

Не приемат домашните задачки като неотложно задължение

Всичко е въпрос на добра воля. Ако не обичат да перат мръсното бельо на партньора си, просто не го правят. Ако той ги обича достатъчно – ще си го изпере сам.

Знаят, че секс и любов не са синоними

Сексът и любовта могат да вървят ръка за ръка, но не е задължително. В случай, че едното липсва (най-често второто), нищо не пречи да се възползвате от другото. Всеки човек си има своите нужди.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Силна


Реклама

Тъгата е ремонтът на душата. Понякога трябва да се сринеш до основи, за да се изградиш отново.

М. Авелок

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама