Ако сте жена с нежно сърце, НЕ се тревожете за тези 15 неща


Ако сте жена с нежно сърце, НЕ се тревожете за тези 15 неща
Снимка: iStock/Guliver

Хората обичат да съдят. Това е факт, който няма да се промени, независимо кой ви убеждава в обратното. Някои не обръщат никакво внимание на критиката или погледите, но жените с нежни сърца определено страдат. Ето кои са нещата, за които никога не бива да се притеснявате.

1. Ако нямате човек до себе си. Научете се да обичате себе си преди всичко, защото заслужавате да сте на първо място. Нека спрем с тази постоянна глупост, че трябва да имаме партньор, деца и брак, за да сме щастливи.

2. Ако заплатата ви е ниска. Никой не трябва да се чувства зле от това, което прави, за да оцелее в този жесток свят.

3. Ако не се усмихвате постоянно. Всеки има право на своите моменти.

4. Ако се отдадете на мързел след тежък работен ден. Заслужаваме го от време на време.

5. Ако сте пропуснали да се обезкосмите. (Да, наистина!) Много жени се притесняват ужасно много от косъмчетата по тялото си…

6. Ако имате стрии и целулит. Не се залъгвайте, почти всички имат! Това не е причина да се опаковате с шалове и парео на плажа.

7. Ако плачете. Не потискайте чувствата си, няма нищо лошо в това някой да види сълзите ви.

8. Ако слушате музика, която не е „готина”. Много жени имат таен жанр, който слушат у дома, но са твърде уплашени да признаят, защото смятат, че ще бъдат съдени.

ДО ЖЕНАТА С МЕЧТИ, ПО-ГОЛЕМИ ОТ НЕЯ

9. Ако поискате помощ. Сигурни сме, че сте щедри и винаги готови да помогнете, но ви е трудно да сте от другия край.

10. Ако идете на фитнес. Ще се учудите колко много жени избягват тренировките, защото се срамуват от теглото си и си мислят, че всички присъстващи ще се чудят какво правят в залата.

11. Ако ви липсват знания. Никой не е роден научен, затова по-добре попивайте информация, вместо да се криете заради някакви пропуски.

12. Ако имате бели коси. Никой не е избягал от старостта и наличието на няколко бели косъма на 25 години не означава, че трябва да изпаднете в депресия.

13. Ако ходите сами в заведение. Мислите си, че всички ви гледат и се чудят защо сте сами, нали?

14. Ако трябва да се съблечете пред лекар. Лекарите са виждали всичко, това е просто още един ден в кабинета за тях. Не забравяйте, че са там, за да помогнат, а не да се подиграват.

15. Ако трябва да купите презервативи или „спешно” хапче. Напротив, трябва да сте горди, че взимате информирани решения.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Силна


Реклама

Еманципацията на жените доведе до загуба на тайнствеността и мистерията на жената.

Грейс Кели

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама