Когато една жена се чувства неоценена…

  • Когато една жена се чувства неоценена…
    Дата: Снимки: iStock/Guliver
Дата: 19.06.2019 Снимки: iStock/Guliver
Iwoman.bg

Когато една жена се чувства недооценена, тя започва да се съмнява в собствената си стойност. Чуди се защо всичко, което прави, всички усилия, които влага в отношенията ви, сякаш не са достатъчни. Пита се дали не й липсва нещо, какво повече би могла да даде, от какво повече би могъл човекът до нея да има нужда.

Когато една жена се чувства недооценена, в един момент очите й ще се отворят. Ще може да преброи всички начини, по които е доказала себе си и любовта си и всички начини, по които сте я отблъснали. Ще започне да осъзнава колко малко признание получава, колко малко "благодаря" чува и колко рядко всъщност гледате в очите й.

Когато една жена се чувства недооценена, тя бавно ще се отдръпне, ще спре да полага усилия за отношенията ви. Тъй като не забелязвате цялата енергия, която влага, тя няма да вижда смисъл да продължава да се опитва.

Когато една жена се чувства недооценена, тя ще се запита дали наистина се нуждаете от нея. Дали ще изпитате нещо, ако си тръгне. Тя ще се чуди защо сте с нея в крайна сметка. Защото не изглежда справедливо, ако просто я държите под ръка, защото е удобно.

Когато една жена се чувства недооценена, ще започне да се пита дали сте подходящият човек за нея. Ще се запита дали в големия свят има някой, който ще се отнася по-добре с нея, някой, който би оценил любовта й. И рано или късно ще осъзнае, че заслужава този някой.

Затова ако искате да я задържите завинаги, трябва да накарате тази жена да се почувства ценена. Изпратете й съобщение за добро утро. Кажете й, че е красива. Благодарете й за малките неща, които прави. Никога не й позволявайте да достигне до точката, в която се чувства недооценена, защото щом започне да се чувства така, значи сте започнали да я губите.

 

-------------------------------


#ОстаниВкъщи, бъди отговорен!

iWoman e с теб!

Всичко ново за коронавируса - ТУК!

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.