Скъпо сърце, съжалявам, че не се грижих за теб


Скъпо сърце, съжалявам, че не се грижих за теб
Снимка: iStock/Guliver

Съжалявам, че не те обичах достатъчно. Съжалявам, че винаги те прекарвах през Ада, очаквайки да бъдеш щастливо и спокойно. Съжалявам, че обещавах десетки пъти никога повече да не те нараня, но никога не удържах на думата си. Съжалявам, че не се грижих за теб толкова добре, колкото заслужаваш.

Скъпо сърце, съжалявам, че съм безразсъдна с теб. Не те спирам, когато знам, че ще попаднеш в трудна ситуация. Не те предупреждавам, когато виждам ясно червените знамена. Не винаги ти казвам истината. Съжалявам, ако понякога те храня с лъжите, които искаш да чуеш.

Съжалявам, че не се научих от предишните ми грешки. Съжалявам, че те изтощих и те накарах да се справиш с повече, отколкото можеш да вземеш. Съжалявам, че те изпълних с болка и скръб вместо с любов и радост. Все още уча уроците си и съжалявам, че трябва да минеш през всичко това заради мен.

Съжалявам, че те помолих да се задоволиш с много по-малко от това, което наистина искаш и много по-малко от това, което заслужаваш. Съжалявам за цялата „ почти” любов, която получи. Съжалявам, че не те защитих и не те пазих така, както трябваше. Съжалявам, че не ти дадох красив свят, в който да живееш. Съжалявам, че трябваше да преминеш през всичко това с мен, но все още си тук. Все още вярваш. Все още ме слушаш. Все още ме следваш сляпо. И за това ти дължа света…

 

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Силна


Реклама

Понякога умът има нужда от време, за да приеме онова, което сърцето вече знае.

М.Анджело

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама