За жената, която винаги се притеснява много

  • За жената, която винаги се притеснява много
    Дата: Снимки: iStock/Guliver
Дата: 18.03.2020 Снимки: iStock/Guliver
Iwoman.bg

Един ден ще трябва да преодолеете чувството на съмнение. Ще трябва да се научите да усещате живота, вместо да го наблюдавате.

Всичко, което ви се е случило до този момент, не е по ваша вина. Не третирайте отминали събития като нещо, върху което имате контрол. Не позволявайте на притесненията ви да вземат най-доброто от вас. Спрете да се притеснявате за чуждото мнение, защото хората, които го заслужават, никога няма да ви съдят. Забравете и за „социалната вяра”, че ако днес сте щастливи, значи нещо лошо дебне зад ъгъла. Спрете да мислите, че хората, които се опитват да изградят връзка с вас, имат задни мисли…

Позволете си да дишате и живеете с надеждата, че можете да постигнете невероятни неща в живота - повече от това, което този свят някога ви е показал. Знам, че е трудно да останете позитивни във време, в което негативизмът и лошото ни съпътстват като сянка. И все пак, опитайте се с всички сили да запазите пламъка, който гори във всяко човешко сърце – пламък за любов, разбирателство и мир.

Не позволявайте на нищо и никой да унищожава този огън. Вярвайте в непреходната истина, че само частично контролираме това, което ни се случва в живота. И в крайна сметка, за нас остава да решим дали ще се обвиняваме, или ще си благодарим.

Вие сте много повече от своите травми, от своите емоции, от своите страхове. Позволете на нещата да се случват от само себе си, без да изпадате в паника. Избършете сълзите си, защото вие сте много повече от притесненията си…

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.