Чудесата нямат обяснение, но те се появяват в живота на тези, които вярват в тях!


Чудесата нямат обяснение, но те се появяват в живота на тези, които вярват в тях!
Снимка: iStock/Guliver

Има ли нещо по-силно и красиво от вярата? Едва ли! Ето защо всеки от нас трябва да пази частичка от тази магия вътре в себе си. Да мечтае и да вярва, че мечтите се сбъдват!

Има а само един инструмент, който някога ще ви е необходим, за да създадете здраве, богатство и щастие - да създадете живота на мечтите си - и това е умът. Това е най-мощният ни инструмент.

Важно е да правите правилните избори!

Можете да бъдете, правите или имате нещо, което изберете в живота! Можете да изберете да мислите положително или да мислите отрицателно, или да станете жертва на обстоятелство, или да станете победител и да поемете контрола над живота си. Наистина, изборът зависи от вас.

Не подценявайте силата на ума! Фокусирайте се върху това, което искате да се случи в живота ви и вярвайте с цялото си сърце, че заслужавате да имате каквото пожелаете. След това пуснете страховете си, съсредоточете се върху вярата и наблюдавайте колко бързо се разгръща в живота ви!

15 НАЧИНА ДА ОСТАНЕТЕ ПОЗИТИВНИ В ТРУДНИ СИТУАЦИИ

Чудесата са навсякъде около нас, само трябва да повярваме в тях!

Повтаряйте си всеки ден: "Избирам да вярвам! Избирам да стоя с вяра в името на чудото, което ще се случи, въпреки свирепия дух на обстоятелствата и въпреки облаците на съмнение, които заплашват да висят над живота ми. Защото чудесата се случват!"

Повтаряйте си тези думи, докато не им повярвате с цялото си сърце и душа. Само така може да се докоснете до магията на чудесата!

Един от ключовите фактори за вашето щастие, растеж и успех е вашата вяра за това, което е възможно за вас. Вашите убеждения определят вашите действия, а вашите действия определят вашите резултати. Ако не вярвате, че успехът е възможен за вас, тогава няма да предприемете необходимите действия, за да го постигнете. Толкова е просто!

Същото е и с чудесата. Макар че нямаме обяснение за тях, те се появяват в живота на тези, които вярват в тях!

Защото няма нищо по-силно от вярата!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Силна


Реклама

На жените им е нужен повод, за да правят секс. На мъжете им трябва просто място.

Били Кристъл

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама