До жената, която чувства, че не е достатъчно добра


До жената, която чувства, че не е достатъчно добра
Снимка: iStock/Guliver

Ти си достатъчно добра! Хората, които са около теб, могат да те накарат да се почувстваш сякаш не ти достига нещо. Но хората понякога са гадни. И може би е време да намериш нови хора, които да ти помогнат да се изградиш като личност, които ще те насърчават и предизвикват, а не потискат. Всеки има нужда от хора, които ще го накарат да се чувства уверен, ценен и щастлив. Никога не се съмнявай. Ти си силна, красива и си на тази земя с причина.

До жената, която се чувства грозна

Всяка жена е красива по свой начин. Спрете да се сравнявате с другите. Винаги ще има някой, който вижда у вас самото съвършенство, но и винаги ще има някой, който смята, че не сте нищо особено. Защо предпочитате да вярвате на лошото? Красотата не може да бъде определена от социален стандарт.Трябва да намерите това, което ви прави различни и да се научите да го обичате. Не се опитвайте да промените себе си, а да се обикнете.

До жената, която все още е сама

Можете да живеете щастлив, пълен живот без човек до себе си, повярвайте ни. Да бъдеш необвързана може да бъде трудно, особено когато приятелите ти започват да намират половинките си. Има обаче време и човек за всеки. Някои хора просто трябва да чакат по-дълго от други. Тези, които вече са намерили любовта, са благословени, но имайте предвид, че някой там чака вас. Може да се е изгубил, но е на път.

До жената, която не вижда смисъл

Животът ти има цел. Всички сме тук с причина. Всички хвърляме светлина върху живота на друг човек, дори и да не го осъзнаваме. Може да има моменти, в които се чувствате изгубени, но може би просто не сте открили целта си. Продължавайте да живеете. Продължавайте да правите това, което обичате. Продължавайте да помагате на хората около вас. Продължавайте да възприемате красотата на вашата реалност.

Ние всички сме невероятни. Ние сме обичани. Ние имаме цел. Ние сме повече от достатъчни.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Силна


Реклама

Най-красива е една жена, когато е изморена от смях!

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама