До жените, които не спират да се борят за мечтите си


До жените, които не спират да се борят за мечтите си
Снимка: iStock/Guliver

Странно е как някои дни се чувстваме изпълнени със сила, а други сме на ръба на поражението, едва запазвайки самообладание. Но може би, ако нещо, което си струва да направите, е лесно, то тогава чувството, което бихте изпитали, след като постигнете целите си, щеше да остарее и да бъде забравено. Но победата оставя вечно впечатление в сърцето ви, защото кой би могъл да забрави цялата борба, дошла преди нея…

Може би това, от което наистина се нуждаете, е да направите промяна. Ако изразходвате енергията си, опитвайки се да надминете собствените си очаквания, дайте си почивка. Енергията е един от най-ценните ресурси и ако винаги спринтирате, забравяте, че не сте в състезание, а маратон. Понякога най-доброто нещо, което можете да направите за себе си, е да знаете кога да спрете, за да можете да се върнете към това, което правите, но с нова доза вдъхновение и подновено възприятие.

7 ВРЕДНИ НАВИКА, КОИТО СЪСИПВАТ ЖИВОТА ВИ

Ако не можете да отделите време за нещата, които запалват огън във вас, помислете за промяна на приоритетите си. Мечтите могат да бъдат стари или току-що родили се, реалистични или достигащи до звездите. Те се предлагат във всякакви форми и размери, но единственото, което има значение, е човекът зад тях. Има значение в какво вярвате.

За щастие, никой не трябва да вярва в мечтите ви повече от вас самите. Никой друг не е отговорен за това дали те ще се случат, или няма. Може би препятствията, които се появяват по пътя ви към тях, са просто тест за вярата в себе си. Сякаш от вас се иска да докажете своята устойчивост.

Знайте, че не сте единствените, които се събуждат обезсърчени, опитвайки се да бъдат чути в свят, който е твърде разсеян, за да слуша. Знайте, че не сте единствените, които искат да се откажат и да заменят усилията си за нещо лесно, нещо, което няма да ги отхвърля отново и отново. Но и не забравяйте, че мечтите винаги си заслужават…

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Силна


Реклама

Защото в крайна сметка човек се познава по това как обича. Не друго, а любовта определя нашата същност.

Уилям Кофин

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама