Есенен хороскоп


Есенен хороскоп
Снимка: iStock/Guliver

Ето какво ни чака тази есен според звездите.

Овен

Есента е сезонът на промените - всяка година трудно приемате, че лятото е свършило и мрачните дни през есента ви действат по-особено. Изходът от есенната депресия е само една - влюбване, а най-хубавото е, че няма да ви се налага да чакате дълго.

Телец

Есента ще ви донесе много изненади и в някои случаи няма да знаете как да реагирате. Със сигурност ще си кажете, че много хубаво не е на хубаво, но оставете песимизма настрана и се насладете на положителните събития. Бъдете по-ведри, всеки сезон си има своите плюсове.

Близнаци

Ако личният ви живот е лека бъркотия, то дойде време нещата да се наредят и всичко да си дойде по местата. Това, което искате най-силно, е това, което ще започне да се случва. Стискайте палци и не пречете с песимизъм, защото позитивните мисли са сила и помагат!

Рак

Очаква те незабравима есен с още по-незабравимо пътуване. Нови запознанства ще изиграят много голяма роля за вас до края на годината. Бъдете отворени за нови хора, нови преживявания и нови възгледи, които ще ви помогнат занапред.

Лъв

Никой не е казал, че да обичаш е лесно! Истинската любов се чака дълго, а след това минава трудности, които само тя може да издържи. Всеки си има половинка, а дали човекът, с когото сте в момента е човекът за вас... Изчакайте до края не есента, тогава ще разберете всичко.

Дева

Бъдете готови за една от най-големите изненади в живота ви. Сърцето ви ще подскочи веднъж, втори път и третият вече ще сте на седмото небе. Крайно време е да сте щастливи, а това време е... сега!

 

Везни

Не отлагайте това, за което непрекъснато мислите. Страховете са нещо, без което не можем да живеем, но не бива да се събуждаме и да лягаме с тях. Силни сте, умни сте, човечни сте... имате всички качества, които са необходими, за да бъдете щастливи.

Скорпион

Тази есен ще се случат чудеса, сладете им се! Позитивизмът винаги се отплаща и мечтите се сбъдват, когато знаеш как да ги постигнеш. Имате цялото време на света, за да се радвате на успехите, които ви предстоят. За какво говорим ли? Изненада!

Стрелец

Имате нужда от малко смелост, за да осъществите плановете си. Не чакайте много, за да не се изплъзне идеалният момент. Очаква ви интересна есен и най-важните решения зависят изцяло от вас. Късметът е изцяло на ваша страна!

Козирог

Сезонът на любовта и романтиката! За необвързаните - очаква ви шеметно влюбване, което така и няма да разберете откъде ви е дошло. Обвързаните могат да очават това, за което тайничко си мечтаят. Ако вече си го мислите - да, това е човекът за вас!

Водолей

Най-успешният сезон за кариерата ви. Ще получите неустоимо предложение, което ще обърне нещата изцяло във ваша полза. Кой би отказал повишение и по-голяма заплата? Радвайте се на успехите, заслужени са!

Риби

Действайте смело и не се колебайте. Животът обича смелите. Очаквайте нещо много специално още в края на месец септември и не го мислете - трябва да се случи и го заслужавате напълно!

 

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Силна


Реклама

Най-голямото щастие е да чувстваш, че си обичан...Не да го знаеш, а да го чувстваш!

Eлиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама