Ето защо е хубаво да не сме идеални


Ето защо е хубаво да не сме идеални
Снимка: iStock/Guliver

Отмина времето на идеалната красота от списанията. Пригладените коси и перфектният грим вече не са на мода. Възхитителните жени не са дългокраките блондинки S размер, а момичетата с живата и честна красота, които всеки ден виждаме на улицата.

Ако все още не вярвате, че всяка жена е уникално творение на природата, прочетете следващите редове, посветени на нестандартните жени – за нас.

1. Вие сте особена, уникална и не приличате на никого, точно както снежинките! Именно затова толкова ги харесваме, защото знаем, че са неповторими, с хората е същото. За мъжете не е много ясно, но за жените – със сигурност.

2. Много мъже се притесняват да се запознаят с "лъскави“ момичета е много по-смело се обръщат към "земните“ момичета. Да, те също имат своите комплекси.

3. Мъжете също са хора и на тях им харесва естествената природна красота, както на нас ни харесва мъжката природна сила.

4. Дрехите в магазините са ушити по усреднени мерки. Стандартите са се появили, за да се осигури нещо бързо и просто. Освободете се от диктатурата на брандовете. Сами решете какво ви отива и какво ви е модно през този сезон. Вашият талант на съчетаване на дрехите е уникален.

5. Сменете акцентите – подчертавайте достойнствата на тялото ви, вместо да криете недостатъците. Ако сте висока, подчертайте краката си, ако сте пълничка – налетите гърди. Хората ще престанат да забелязват това, на което не обръщате внимание с дрехите.

6. Правете мода. Всичко, което подчертавате хората ще сметнат за ваше достойнство. Често големите устни имат нужда от червено червило. Скоро ще си помислят, че сте смела и ще започнат да взимат пример от вас.

7. За да сте красива, просто трябва да се грижите за себе си. Подходящата прическа и добрият грим могат да направят повече, отколкото си мислите. Вижте Патрисия Каас.

8. Какво правите най-добре? Правете го по-често. Станете професионалист в любимата ви дейност, а домашните дела оставете на онези, които обичат да ги правят.

9. Не можете да готвите? Просто приемете този факт – създадени сте за нещо повече. Същото е с чистенето. Вече има фирми за това и не е толкова скъпо, а и най-сетне си вземете съдомиална.

10. Често мъжете избират жена, която прилича на майка им. Майките не винаги са идеални. Има строги и такива, които не могат да готвят. Някой ви търси, а вие се правите на фея.

11. Момичетата, които са наясно с недостатъците си, са по-честни със себе си и другите.

12. Освен това тези момичета са по-добри и се отнасят с повече разбиране към околните.

Разбира се, има още много причини, за да се обикнете такава, каквато сте и да се гордеете с уникалността си! Открийте ги за себе си!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Силна


Реклама

Ако винаги се опитваш да бъдеш нормален, никога няма да разбереш колко невероятен можеш да си.

Мая Анджелоу

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама