Има хора, които са в състояние да намерят лошото в най-доброто и най-красивото


Има хора, които са в състояние да намерят лошото в най-доброто и най-красивото
Снимка: iStock/Guliver

Не можете да обясните защо, но се чувствате изтощени, болни и ви липсва енергия. Не искате нищо, нямате достатъчно сила за ежедневните си задачи. Най-забележителното е, че подобно състояние възниква веднага след общуването с енергиен вампир и продължава още няколко дни. Инстинктивно се опитвате да се скриете от такива хора: не отговаряте на телефона или под фалшив предлог отказвате да се срещнете и да прекарате време заедно. Колкото и да е странно, в крайна сметка все пак се срещате, но усещането за дискомфорт не си отива дори за минута.

Отрицателното мислене на тези хора прониква дълбоко във всички области на живота ви. Въпреки че на пръв поглед енергийните вампири не правят нищо особено и забележително. Те подреждат всичко по такъв начин, сякаш сте длъжни да решавате проблемите им и постоянно да им помагате. Те не говорят директно, но ви е неудобно, че се чувстват зле, а вие се чувствате добре.

Такива хора имат много изкривена визия за света и себе си в него. Техните възгледи и убеждения са напълно лишени от най-малката логика или рационалност. Енергийните вампири са сигурни, че винаги са прави. Освен това те се държат толкова уверено, че започвате да им вярвате и да се съмнявате в собствения си здрав разум.

Те отговарят на всичко: "О, да, страхотно, но ...". Такива хора са в състояние да намерят негативността в най-доброто и най-красивото. Вече започвате да се хващате за мисълта, че съзнателно не споделяте добрите новини с тях, защото те веднага ще ги превърнат в лоши.

С течение на времето забелязвате, че енергийните вампири сякаш съчетават няколко личности в една. Те могат да се държат с някой като най-добри приятели и само след няколко минути да ругаят, да обиждат и да се превърнат в най-лоши врагове.

БЛАГОДАРНОСТТА Е, КОГАТО ПАМЕТТА Е В СЪРЦЕТО, НЕ В ГЛАВАТА

Вече не можете да сте сигурни в нищо, защото тяхното поведение може да бъде непредсказуемо. Техните обвинения и критики са ирационални и безсмислени, което ви държи в напрежение и ви изнервя.

Често се тревожите, преди да се срещнете с тях. По някаква необяснима причина се притеснявате как изглеждате, как ще ви възприемат, за какво ще говорите и т.н.

Трябва почти всеки ден да ги убеждавате, че са „достатъчно добри и великолепни“, за да общувате с тях и да споделяте някои мисли и подробности от собствения си живот.

Те просто обичат клюките и всякакви драми. И то толкова много, че ги създават буквално от нищото. Между другото, енергийните вампири постоянно осъждат и обсъждат други хора във ваше присъствие. Енергийните вампири внасят объркване, несигурност и хаос в живота ви. След като им споделите за някаква бъдеща цел или мечта, те веднага ви обясняват колко нереалистични, абсурдни или дори смешни са желанията ви.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Силна


Реклама

Моят съвет: Не губете време да се тревожите за кожата или теглото си. Развивайте способностите си, това, което ви е дадено на тази земя.

Мерил Стрийп

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама