Жената на 30 и погледът на мъжа към нея


Жената на 30 и погледът на мъжа към нея
Снимка: iStock/Guliver

В днешно време мъжете харесват стойностните жени и тези, от които дори могат да научат нещо. Няма нищо по-красиво от това до един мъж да стои зряла и интелигентна жена. Тези качества обаче се появяват с годините. Именно след 30 жената може да влезе в тази роля и да бъде истинска жена, а не просто наивно момиче.

И докато младите привличат с красотата и игривостта си, то след 30 жената притежава друга сила. С какво привлича окото жената на тези години?

Предполага се, че жената на 30 е изключително внимателна и предпазлива. Тя знае какво иска и има цели, различни от мимолетни връзки. Нещо, което се харесва много на мъжете.

Сигурността и увереността в жената на тази възраст показва, че тя е зряла и следва пътя и мечтите си, които сама си чертае като цели.

Вниманието, което тази жена дава, е не само към себе си, но и към човека, който иска да я следва. Много от младите момичета се интересуват единствено от себе си. Знаем, че 30-годишната жена вече е независима и е взела живота здраво в ръце.

Характерно и забелязващо се от мъжкия поглед е и житейският опит, който тази жена има. Това е изключително важно и интересно за представителите на силния пол, които обичат независими и борбени жени. Неслучайно не бива да поставяте под съмнение сдържаността на този тип жена. Гарантирано е, че ако решите да споделите неща, които желаете да не се разчуват, сте попаднали на точното място, а е възможно и ако потърсите съвети, да получите правилна насока.

Разбира се, няма да пропуснем да споменем, че в житейския опит влиза и сексуалният. Нещо, което изниква в главата на всеки мъж, който чуе или види жена на 30 години, е че тя е добра в леглото, защото има достатъчно опит. Освен там, тя има опит и в кухнята, защото се е научила да се грижи сама за себе си и да си готви любимите ястия. Все пак любовта на мъжа минава първо през стомаха, а после през леглото.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Силна


Реклама

Най-добрият начин да вземете най-доброто от останалите хора, е като им дадете най-доброто от себе си!

Робин Шарма

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама