Как да превърнете вашите най-големи желания в реалност


Как да превърнете вашите най-големи желания в реалност
Снимка: Thinkstock/Guliver

Какво ще стане, ако вашата най-голяма, блестяща, вълшебна мечта изведнъж стане реалност? Възможно е, особено ако изберете подходящото време (и начин), за да сбъднете най-силното си желание.

Може ли да си представете живота си след година? Какво ще облечете? С кого ще бъдете? Как ще изглежда пътуването ви до работа и каква всъщност ще е вашата професия? Бъдете възможно креативни и използвайте цялото си въображение. Почувствайте този голям, смел живот. Представете си начина, по който чувствата дрехите по кожата си, представете си как ще изглежда вашето работно място и след това запишете трите най-големи, ярки цели, които искате да постигнете.

Точно така! Много е важно да запишете тези мисли - дори да не знаете непременно как или кога действително ще постигнете целите си, първата крачка е да направите списък. След като сте ги записали, идва време за реализацията. Вижте как да осъществите вашите най-големи желания:

Напишете ги.

Както казахме вече, първата стъпка е да направите своя списък с цели. Но сега е време да ги превърнете в реалност, като настроите имейл за бъдещето си. Изпращайте си актуализации, мисли, съвети, каквото се сетите. Може би и това ви звучи странно, но по този начин вие вече сте крачка по-близо до мечтите си. Бъдете креативни. Забавлявайте се! Визуализирайте себе си след година. Станете приятели с бъдещето си „аз“. Използвайте настоящото време. Отново идеята е да свикнете да говорите така, сякаш тези мечти вече са се случили.

5 КЛЮЧА КЪМ БЛАГОПОЛУЧИЕТО

Говорете за тях.

Намерете приятел и се преструвайте, че се срещате една година  по-късно (в бъдещето). Може да ви звучи леко странно, но повярвайте ни, този начин ще ви помогне да започнете с реализирането на целите си. Говорете така, сякаш мечтите ви са постигнати. Откъде сте дошли? Какви са вашите планове за уикенда? Важното е да говорите за всички тези неща, за които мечтаете, в сегашно време, сякаш вече са реалност - въпросът, е да се научите как да прехвърлите мислите си от „искам“ към „аз съм“.

Задайте напомняне на телефона си.

Веднъж на ден, за една минута, позволете си да мислите за бъдещия си живот. Позволете си да мечтаете. Спомнете си за всички ваши желания и колко много искате да станат реалност.

Разбира се, през това време вие ​​продължавате да се срещате с реални хора, работите и живеете истинския си живот, както обикновено. Разликата е, че живеете с малко повече намерения и цели. С течение на времето, мъничките, почти незабележими действия, които предприемате всеки ден ще ви помогнат да започнете смело да постигате всички ваши мечти.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Силна


Реклама

Най-голямото щастие е да чувстваш, че си обичан...Не да го знаеш, а да го чувстваш!

Eлиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама