Каква жена си според индийския хороскоп


Каква жена си според индийския хороскоп

Има много хороскопи на различните народи, които вярват в различни знаци. Този хороскоп идва от Древна Индия и ни разкрива много черти от женския характер, който не можеш да прочетеш на друго място. Открий каква жена си според индийския хороскоп:

Ашвини (13 април - 26 април)

Символното животно на дамите, родени през този период е дивият кон. И точно като него, те са буйни, неукротими натури, обожаващи живота и свободата си. Тези момичета не си падат по застоя, за тях движението и развитието са най-важните. Освен това са изключително чувствени и притежават един особен чар, на който малцина могат да устоят.

Бхарани (27 април - 10 май)

Символното животно на жените Бхарани е слонът. Тези дами се отличават с невероятна сила на духа и тялото. Рядко боледуват и още по-рядко изпадат в депресивни състояния. Не понасят слабостта у хората, затова не са много склонни и към съчувствие. За тях животът е една вечна борба, в която те са решени да победят. Момичетата Бхарани са родени да бъдат лидери.

Криттика (11 май - 24 май)

Символното им животно е овца. У Криттика винаги бушуват два полюса, тези на смелостта и страхливостта, на разрушението и съзиданието, на емоционалността и хладнокръвието. Те са изключително противоречиви натури, но точно това ги прави и толкова опасни. Защото именно, когато си мислиш, че познаваш жената Криттика до болка, че тя е слаба, ранима уязвима, когато си напълно сигурен, че ще е твоя завинаги, тя се оказва най, най, най-силният ти враг.

Рохини (25 май - 7 юни)

Символното животно на тези жени е змията. Но колкото и хладнокръвни да изглеждат те, всъщност това са едни от най-романтичните и чувствени създания. Просто трябва да им покаеш, че наистина си заслужава да ти покажат другата си страна. Ако не внимаваш обаче, има риск да бъдеш любовно отровен...завинаги.

Мригашира (8 юни - 20 юни)

Също като Рохини символното животно на Мригашира е змията. На за разлика от първите, дамите родени в този период се отличават с невероятна воля. Те изпитват непреодолимо желание да налагат мнението си и не търпят критика или несъгласие. Обикновено последната дума винаги е тяхната.

Аридра или Андра (21 юни - 4 юли)

Тези дами са родени под знака на кучето. Те могат да бъдат определени само с няколко думи – аналитичен ум, идеализъм и целеустременост.

Пунарвасу (5 юли - 18 юли)

Нейното сродно животно е котката. Тази жена има невероятна дарба да бъде едновременно независима и много предана, да играе рисково и да побеждава с изключителна сигурност, да е чувствена, но и много недостъпна. Пунарвасу безспорно е истинската жена-котка.

Пушя (19 юли - 1 август)

Символното животно на жените Пушя е овенът. И точно като него тези дами са доста вироглави и своенравни. Не обичат да бъдат напътствани и поощрявани, а и наистина няма нужда да бъдат. Те отлично се справят и сами, защото са надарени с изключително остър ум и огромен талант.

Ашлеша (2 август - 15 август)

Символното животно на тези момичета е котаракът. Сред познатите си те се славят като строги и не особено тактични натури, но за сметка на това са болезнено прями и откровени. Разбира се, истината не се харесва на всички, затова и тези жени не са обичани от всеки. Едно обаче е сигурно, те са достойни и чисти създания, които никога не биха забили нож в гърба ти! Изводите си остават за теб.

Магха (16 август - 29 август)

Символното животно на Магха е плъх. Според индийците това е домът на цариците. Дамите, родени през този период, са много директни, властолюбиви, стремят се към материално богатство и високо положение в обществото. И винаги го постигат. Те просто са родени да бъдат лидери.

Пурва-пхалгуни (30 август - 12 септември)

Животното на Пурва-пхалгуни , също като Магха, е плъх. Този дом се управлява от Венера, а жените покровителствани от Венера са изключително обаятелни и някак все успяват да влязат под кожата на другите. Те са много властни, имат голям авторитет, но същевременно са много привързани и към своя дом. Обичат удобствата и трудно свикват на ново място.

Уттар-пхалгуни (13 септември - 25 септември)

Символното животно на тези жени е бикът. Момичетата Уттар-пхалгуни се славят като много всеотдайни и отзивчиви личности, притежаващи огромни сърца и чисти души. Те са готови да подадат рака на всеки, който е в беда, без да се замислят за своята сигурност. Това са една особена порода дами, които можем да опишем само с една дума - герои.

Хаста (26 септември - 9 октомври)

Животното на Хаста е биволицата. Домът е свързан със съзвездието Гарван. Жените от този дом са призвани да контролират, да коригират другите, да се борят против невежеството и несправедливостта. Бунтари по душа, те са и невероятни лидери.

Читра (10 октомври - 22 октомври)

Символното животно на Читра е тигрицата. Тези дами са много амбициозни, находчиви и артистични. Винаги приковават вниманието на околните и лесно спечелват доверието им. Те са борбени, смели и никога не се отказват от целите и мечтите си, каквото и да им коства това.

Източник: beu.bg

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Силна


Реклама

Не времето, а любовта лекува всяка болка. Когато любовта е малко, просто е нужно повече време, за да събереш достатъчно...

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама