Когато ви е тежко, помнете, че няма да е все така!


Когато ви е тежко, помнете, че няма да е все така!
Снимка: iStock/Guliver

Поемете дълбоко дъх. Изчакайте! Всичко, което трябва да се случи, ще се случи!

Няма да ви е лесно да се примирите, но това, което е предопределено, ще се сбъдне. За добро или лошо. Дори и да се опитате да го предотвратите, дори ако това нарушава спокойствието ви или ви натъжава, планът на Вселената не може да бъде предотвратен.

Това е все едно да имаме възможността да избираме съдбата в онзи момент, когато сме се появили на този свят. Може да не знаете това все още (никой не знае), но всичко е в ръцете на времето. И продължава да тиктака с всеки дъх.

Затова дишайте!

Каквото и да ви измъчва сега, това само ви прави по-силни. Това, което ви е било отнето, един ден ще бъде възстановено. Каквото и да се раздроби на парчета, някой ден всички фрагменти отново ще бъдат на мястото си.

Съжалявам, ако нищо не е по начина, по който сте планирали, но някой горе се грижи за вас и затова не бива да се притеснявате. Повярвайте в това и си го повтаряйте всеки ден! Вселената има план. Доверете й се!

Макар че не сте избрали сами картите си, може да се опитате да ги изиграете както трябва. Днес дори може да е късметлийският ви ден. Просто продължавайте да вярвате и да се борите.

Трябва да сте сигурни, че оставате невредими. Опитайте се да си спомните кои сте и колко сила имате. Уверете се, че след всичко, което е било предопределено да се случи, все още имате вяра. Не се губете.

ЗАЩО СИЛНАТА ЖЕНА ЧЕСТО ПРЕДПОЧИТА ДА Е САМА

Дишайте.

Невинаги ще се загубите.

В крайна сметка това, което е предопределено да бъде, ще се случи и никой не може да промени съдбата си. Колкото и да се опитвате да промените нещо или да поемете контрол над ситуацията, не можете да повлияете на вече написаната история.

Ако това трябва да ви навреди, тогава нека ви боли, може да е за добро.

Дишайте и пуснете всичко. Пуснете всичките си преживявания, защото тогава те няма да променят нищо. Те не могат да пренапишат това, което Вселената вече е подготвила за вас.

Вземете шанса, който ви се предоставя. И ако това ви прави щастливи, страхотно! Ако ли не, тогава урокът е научен и можете да опитате отново!

Сега издишайте! И се усмихнете!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Силна


Реклама

Една жена трябва да смекчи сърцето на мъжа, а не да отнеме силата му.

Зигмунд Фройд

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама