Кой е вашият ангел хранител според зодиакалния знак?


Кой е вашият ангел хранител според зодиакалния знак?

Всички сме ставали свидетели или преки участници в странни, дори невъзможни случки, в които сякаш невидима сила ни е помагала. В почти всички религии и култури е застъпена идеята за ангел хранителя, който е духовно създание, определено да следва, посочва и да помага на даден човек в неговото „земно пътуване”. Вижте кой е вашият „помощник” според зодията.

Овен - Баракиел

За амбициозността и силата на Овена се грижи Баракиел. Той дарява на тази зодия силен емоционален заряд и оптимизъм, който винаги да ги води напред. Според преданията, Баракиел управлява светкавиците и се грижи за успеха в различни игри и надпревари.

Телец – Асмодел

Този ангел ще ви помогне да откриете целта в живота си, както и да стигнете до нея. Интересен факт е, че в Кабала Асмодел е наричан Демон на наказанието, така че отмъстителните ви прояви често са ръководени от него.

Близнаци – Бахрам

Това е ангелът на победата. Според вярващите, ако отправяте молитвите си към Бахрам, той ще ви направи още по-силни и ще ви помогне да се справите по-лесно със задачите си.

Рак – Дина

За дълбоката ви мъдрост и широк мироглед е отговорен ангелът Дина. Имайте предвид,че дори да достигнете висоти в живота си, дълбокото познание понякога може да ви направи доста самотни и чувствителни към неразбирането на околните.

Лъв – Рафаел

Разбира се, за огнените Лъвове отговаря ангелът Рафаел, който се смята за повелител на Слънцето. Той се грижи още за просперитета, честта и гордостта.

Дева – Кадмиел

Кадмиел, ангелът на съдбата, е закрилник на тази аналитична зодия. Това, което трябва да запомните, е винаги да се доверявате на интуицията си и да разсъждавате по-малко върху решенията, които взимате.

Везни – Барчиел

Той дава на хората, родени под този зодиакален знак вътрешна сила и състрадание. Те от своя страна са им нужни, за да помагат на другите.

Скорпион – Габриел

Това е най-силният от всички ангели. Той помага винаги, когато са наложителни кардинални промени в живота и създава благоприятни условия за големи постижения.

Стрелец – Саммаел

Всяка религия тълкува ангелът Саммаел по различен начин – някои го смятат за лош, друг за добър. Това, което е сигурно за него, е че владее смъртта, наказанието и изкушението. Бъдете сигурни, че Саммаел ще се погрижи гузната ви съвест да работи на пълни обороти, щом извършите нещо нередно.

Козирог – Уриел

Уриел е известен като ангел на спасението, но в Корана е познат и като Исрафил. Независимо как ще го наричате, вашият пазител се грижи за емоционалната ви издръжливост и прозорливостта.

Водолей – Цадкиел

Вятърничавите Водолеи не бива да се притесняват особено за своята разсеяност, защото над тях бди Цадкиел – владетел на късмета и духовното израстване.

Риби – Рациел

Рибите са единствената зодия, за която казват, че събира мъдростта на останалите 11 знака. Те са напътствани от Рациел, който е ангелът, отговорен за вселенските загадки.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Силна


Реклама

Не се обиждам от вицове за тъпи блондинки, защото не съм тъпа. А не съм и блондинка.

Доли Партън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама