Кой зодиакален знак сте според славянския хороскоп?


Кой зодиакален знак сте според славянския хороскоп?
Снимка: iStock/Guliver

От деца знаем коя зодия сме според „традиционния“ хороскоп. Днес обаче ви предлагаме да разберете кой е вашият знак според вижданията на прадедите ни, някога живяли по тези земи. Славянският тотемен хороскоп е изненадващо верен, а знаците в него са много по-различни от тези, с които сме свикнали!

Мечка (10.12 – 09.01)

Хората, родени под този знак, са много умни и талантливи, но мързелът често им пречи. Не държат да постигнат грандиозни успехи в живота, но винаги се стремят към хармония в семейството и домашен уют. Мечките са силни и респектират, но рядко използват тези качества, за да всяват страх у околните.

Вълк (10.01 – 09.02)

Вълкът пази територията си и не харесва онези, които се опитват да му я отнемат. Човек на семейството, на групата, с много верни приятели, които не бил предал никога. Вълкът е честен и горделив, но би нападнал всеки, който се опита да му отнеме нещо любимо.

Гарван (10.02 – 12.03)

Това са наистина изумителни хора, които не се предават и не се страхуват от нищо. Винаги са подготвени да отговорят на всеки въпрос, тъй като имат много добри познания почти за всичко. Под знака на тази зодия се счита, че са родени всички пророци и ясновидци.

Видра (12.03 – 11.04)

Това са хора, които усещат голяма сила в себе си, макар околните често да не я забелязват. Те винаги са в движение и са убедени в собствената си правота, дори когато имат чувството, че са на грешен път. Безкористни личности, които помагат на всеки, който е в беда.

Жаба (12.04 – 13.05)

Хората, родени под този знак, не си поставят цели, понеже в момента, в който си помислят нещо, те или вече са го осъществили, или поне имат план за действие. Умеят да се адаптират към всяка среда, към каквито и да е условия.

Лисица (14.05 – 15.06)

Това са весели хора, които обаче са и доста коварни. Те се страхуват от опасности, затова се стараят да ги избегнат до колкото е възможно. Оставят работата свършена наполовина, но често постигат повече от другите, тъй като се връщат към започнатото и го довършват бързо.

Мишка (16.06 – 13.07)

Родените под знака на мишката са много нежни, добродушни и обичливи хора. Малко са нерешителни и страхливи, но поемат ли нещата в свои ръце, със сигурност ще постигнат целите си. Понякога изпадат в периоди на пълен непукизъм – не им се прави нищо, искат само да си почиват, но и дори и тези състояния отминават бързо.

Охлюв (14.07 – 15.08)

Противно на всеобщото мнение, охлювите са наистина чудесни лидери, които могат да поведат стотици без проблем. Нежната им страна разкрива, че несправедливостта е способна да ги смути. Умеят да усещат чувствата на околните и да им помагат, ако е по силите им.

Рис (16.08 – 12.09)

Много чувствителни хора, които са подходящи за лидери. Силни, изпълнителни и безстрашни, но с доста ранима душа. За съжаление, именно тяхната чувствителност се оказва слабото им място, правейки ги уязвими. Живеят в свой измислен свят и смятат, че е трябвало да се родят преди стотина години.

Пчела (13.09 – 14.10)

Подчертано практични и изключително работливи личности. Освен, че отговорно и методично изпълняват собствените си задължения, често се случва да поемат и работата на другите, но това не им пречи. За сметка на това, критичността и перфекционизма често им изиграва лоша шега в живота!

Бобър (15.10 – 12.11)

Бобрите са изключително спокойни личности, много добре знаят и ценят собствените си възможности, което внася усещане за сигурност и у близките им хора. Не се примиряват да работят под чуждо ръковоство, затова са склонни да „копаят“ дълго и продължително, но да успеят сами.

Куче (13.11 – 09.12)

Характерно за него е, че е лоялно и безстрашно, когато става въпрос за близки хора. Кучето винаги държи на думата си и не нанася удари под кръста.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Силна


Реклама

Едно от най-хубавите неща, които могат да ти се случат в живота според мен, е да имаш щастливо детство.

Агата Кристи

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама