Парфюм за душата: Честота на спокойствието


Парфюм за душата: Честота на спокойствието
Снимка: Личен архив

Приемането на пълна отговорност за моите собствени действия е това, което отваря вратите на честотата на спокойствието и истинското приемане.

Уча се, че и у мен вече съществува майсторството - което е у всички ни и от което по някакъв начин все опитваме да се скрием... Затова поддържам практиките си, за да мога да се виждам ясно, да се ориентирам правилно във всичко, което Е около мен и да се балансирам.

Най-доброто място да срещнем себе си е там - в сладката тишина.

Нежност. Състрадание. Подхранване. Милост. Блясък. Прошка. Изцеление. Свобода. Смирение. Магия. Любов.

Това са част от любимите ми думи. В тях са въплътени и едни от най-дълбоките ми философии и ръководни идеали, които се старая да споделям с всички около себе си, докато съм тук на тази земя.

С щастливи практики поддържам магията в ежедневието си. Помага ми да съм отворена и освободена за всичко хубаво.

Чрез тях създавам пространство за щастието, което каня в живота си и давам сигнали, че приемам възможността то да се случва.

Има много начини да създавам благотворна среда около себе си. В претоварените с работа и задачи периоди, стимулирам чувството си за почивка и релакс – с музика, изкуство, разходки сред природата.

Кои са твоите начини?

 

Автор: Юлия Атанасова

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Силна


Реклама
Реклама

Никога не съм могла да разбера какво е феминизъм. Знам, че ме наричат феминистка, когато изразявам мнение, което ме различава от изтривалка.

Ребека Уест

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама
Реклама