Парфюм за душата: Как искам да се чувствам?


Парфюм за душата: Как искам да се чувствам?
Снимка: Мариана Гугалова – Atelier Guge

Вярвам, че силата на всеки от нас е в откриването на собствените ни чувства като двигател. И тази наша дълбоко скрита енергия ни води в живота напред безотказно. Тя е нашият компас, креативна мощ. Подсказва ни кога да забързаме или намалим темпото. Прави ни магнетични и ни приближава към това, което желаем. Тя ни помага да творим чудесата. И въпросите, които си задаваме, ни водят към точно това състояние.

След "Защо?" и "Какво искам?" идва ред на "Как искам да се чувствам?"

Този въпрос ни помага да отсеем всичко, което не е за нас, това, което мислим, че искаме, а всъщност не желаем.

"Как искам да се чувствам?" поставя визията ни към света от позицията на любовта и щастието. Защото в крайна сметка всички искаме да изпитваме радост, щастие и любов. Изборите, които правим впоследствие стават ясни и чисти, а приносът ни към света много по-голям. Тогава усещаме баланса между душата, тялото си и външния свят. Тогава живеем с истинското желание да сме най-добра версия на себе си. Тогава сме готови да даряваме с любов и светлина света около себе си, тогава се предпазваме най-добре от поемане на ненужната негативна тиня. Уважаваме себе си, уважаваме и другите.

"Как искам да се чувствам?"

Попитайте се. Дайте си време. Опознайте себе си от тази нематериална страна и ще дойдат и изборите, и стъпките за тяхното случване и правилните хора.

Автор: Юлия Атанасова

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Силна


Реклама

Не можеш да имаш всичко. Къде ще го сложиш?

Ан Ландърс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама