Помнете, че бурите на живота ви пречистват и ви правят по-силни


Помнете, че бурите на живота ви пречистват и ви правят по-силни
Снимка: iStock/Guliver

Ако някога сте имали ден, в който сте усещали, че небето се руши и всичко е срещу вас и не можете да намерите място за себе си, знайте, че всичко, което се случва, е дълбоко и истинско. За всичко си има причина!

Това ще ви научи да плувате по-смело, да действате по-мъдро и да сте подготвени за факта, че на всеки може да се случи нещо и хубаво, и лошо. Това ще ви направи по-силни. Но просто не губете своята вяра и се борете докрай.

Не се стремете да станете някой друг

Не се стремете да станете някой друг, бъдете само себе си. Изчистете се от ненужните неща, тъй като всичко излишно само ви измъчва и не ви позволява да вдишвате, изяжда жизнената си сила и не позволява истинското ви „аз“ да разцъфти. В този момент над вас ще се отвори небето с цвят на ванилия и ще почувствате, че сте дошли на този свят като човек с отворено сърце, искрена душа и искра в очите си. В този момент изкристализират истинските ви ценности, реални моменти, истински опори на живота, вярвания и улики - чистата същност на вашия живот и водеща нишка, която винаги трябва да следвате и която не може да бъде загубена.

Никога не спирайте и не оставайте на кръстопът. В края на краищата вие сте отговорени за живота си ​​и никой друг няма да ви помогне. Само от вас зависи по кой път ще поемете.

Знайте, че бурите на живота ви пречистват и ви правят по-силни

Имате късмет, че животът ви е избрал специално да ви предаде този урок, който можете да приемете и да го направите част от вашето същество или да го отхвърлите. Разбира се, не е лесно да се приеме. Но не забравяйте, че всичко на тази планета е временно и преходно. Аз, вие, нашата работа и нейните плодове и дори нашата планета - с времето всичко ще изчезне. И така най-важното е да поддържате човечността и толерантността, да не забравяте кой сте, защо и как живеете. Не се притеснявайте от бурите, те ще ви пречистят.

Насладете се на този момент, но не се поддавайте на потока. Не живейте живота, като следвате каквито и да е инструкции.

Дръжте се на моменти, които ви правят по-силни и мъдри от най-мъдрата книга в света. Съберете около себе си приятели, които всъщност са истински хора, които са с вас, когато имате най-голяма нужда. И не забравяйте да тръгнете по своя собствен път - този, който смятате за правилен. Не слушайте, ако някой ви казва, че това е грешка или че този път не е за вас. Не забравяйте да изпитате нещо, което никога не сте преживявали в живота си, рискувайте постоянно! Насладете се на това прекрасно усещане, съживете емоциите си и не забравяйте, че сте живо същество, със своя свят и моментите. Насладете се на живота!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Силна


Реклама

Където и да отиваш, отивай с цялото си сърце.

Конфуций

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама