Ритуал за сбъдване на желания


Ритуал за сбъдване на желания
Снимка: Thinstock/Guliver

 Всеки от нас има своите желания, но повечето от тях остават само в мечтите ни и често не ни достига смелост, за да ги осъществим. Съществува един ритуал, който може да ни помогне при сбъдването на желанията ни. Ето как се изпълнява той.

Напишете на лист хартия своето желание. То трябва да има характер на твърдение. Например: "Аз съм здрава! Очакват ме само добро!"

След това поставете листът на масата, а върху него сложете чаша пълна с вода. потъркайте дланите си една в друга и си представете, че енергията е между тях. След това разделете дланите си и обгърнете чашата, но без да я докосвате. Повторете желанието си още няколко пъти, най-добре на глас, като го казвате осъзнато, с убеждението, че думите ви водят към изпълнението и си представяйте как то се изпълнява. Правете тази процедура два пъти - сутрин, след ставане и вечерта.

Повярвайте: Желанието ви непременно ще се изпълни! Не бива, обаче, в него да присъства частичката "Не". Желанието ви трябва да е ясно формулирано и най-вече жизнеутвърдаващо. Такива, които желаят зло другиму, само ще ви навредят. Ако искате да постигнете няколко цели, направете всичко по ред - днес едно желание, утре друго. Т.е. на едно желание - една чаша вода. Ако желанието ви е свързано със здравето, водата в чашата придобива целебни свойства. Но само за вас.

Когато направите ритуала, задължително изпийте водата! Бавно, мислейки за желанието, чувствайки вкуса на водата.

Източник: sroditeli.com

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Силна


Реклама

Всеки мъж сам си поставя "оценка", избирайки жената до себе си. Някой избират шестицата, други се оценяват за среден.

Камен Донев

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама