Времето ми не е твое, за да го губиш


Времето ми не е твое, за да го губиш
Снимка: iStock

Моля те, не ми губи времето. Не ме моли да дойда и да бъда до теб, да отделя време и да пренаредя деня си и след това да не се появиш, за да приемеш подкрепата, която предлагам. Моето време не е твое, за да го губиш. Не е твое, за да се възползваш, да си играеш с него и след това да го изхвърлиш. Времето е ценно. Времето е по-ценно от парите. Времето е ресурс, инструмент, нещо, което никога не мога да си върна.

И има толкова много повече, което не виждаш с просто око, значението зад всяка отделена минута за някой, на когото държа. Има много замесени мисли и планиране, когато включвам някого в деня си.

ДОВЕРИ СЕ НА СЪРЦЕТО, ДОРИ КОГАТО РАЗУМЪТ НЕ ВИЖДА СМИСЪЛ

Хаотичното използване на нечие време е неуважително, особено ако този човек се радва да бъде зает, просто защото те обича или държи на теб. Да използваш нечие време означава на нарушиш целия му ден, целия му график, мисловния му процес, ритъма на живот, ако щеш.

Изпатих си. Всички мои минали връзки са били много неуважителни към времето ми. Болеше, когато променях деня си, за да прекарам време с някого и часове след планираната среща всичко рухваше и плановете бяха отменени. Болеше. Беше разочароващо. Случваше се толкова често, че прекратявах връзката. Спрях да търгувам с времето си.

Не ме разбирай погрешно, винаги ще бъда там за тези, които обичам, но ако времето ми бъде загубено, ще бъда наранена. Гарантирам, че ще ме нарани повече да спра да се отзовавам на близките си, отколкото ако те прекратят отношения с мен. Така че, моля те, не ми губи времето.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Силна


Реклама

Вземете разбитото си сърце и го превърнете в изкуство.

Кари Фишър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама