Всеки на тази Земя се е родил с определена мисия, която трябва да изпълни!


Всеки на тази Земя се е родил с определена мисия, която трябва да изпълни!
Снимка: iStock

„Хората са безкрайни и бездънни. Всеки от нас има нещо много дълбоко и важно, което трябва да разкрие тук - на Земята. Има причина, заради която сме се родили и сме се озовали на нашата планета “, Уейн Дайър.

Как да идентифицирате и следвате вашата мисия? Как да разберете каква е целта ви в този живот? Всичко е много просто. Трябва да разберете, че абсолютно нищо в нашия живот не се случва случайно. За всичко има причина.

„Всички вие сте дошли на тази Земя, за да направите нещо. Всички ние сме част от Универсалното съзнание и нищо не е случайно в него. В истинската си същност - не става въпрос за това, за кого се представяте или дали действате въз основа на своето Аз, а кои сте всъщност. Хората са безкрайни и бездънни. Всеки от нас има нещо много дълбоко и важно, което трябва да разкрие тук - на Земята.“

Потърсете го. Търсете внимателно и постоянно. Чуйте призива на сърцето си. Потърсете знаците, вземете възможностите... Ако нещо вътре във вас вика и ви насочва в дадена посока, не го отхвърляйте, не го игнорирайте.

Всеки от вас има своя собствена мисия.

Дори преди вашето раждане, точно както художник внимателно подбира бои за платното, върху което ще рисува своята картина, вашата душа избира „набори от бои“, които определят бъдещите ни родители, националност, страна на раждане и т.н. Тя също така избира възможни пътища, които биха ви помогнали да откриете истинското си „Аз“ и съдбата.

И ако истинската смелост и готовност да изживеем всичко в този живот са ни присъщи, можем да се свържем с други души в този физически свят, което ще ни даде още повече смелост и увереност. По същия начин ние избираме конкретна мисия или цел, която ще помогне да разкрием напълно своя потенциал на този етап от развитието на нашата душа - живота на Земята.

ПОВЯРВАЙТЕ НИ, МНОГО СКОРО ЩЕ БЪДЕТЕ ЩАСТЛИВИ

За да можем напълно да осъзнаем и приемем своето призвание, първо трябва да забравим за традиционната идея защо сме родени. Всичко това се прави така, че след години и десетилетия в търсенето на душата през живота, да стигнем до определен момент, когато трябва да направим сериозен избор. Той се състои в това да си спомним кои сме всъщност и да следваме съзнателно съдбата си - това, което носи истинска радост.

За да си спомнят своята мисия, много от нас ще трябва да изпитат болка, да преминат през сериозни изпитания в живота. Това е необходимо не само за да се преодолеят ограниченията, но и за да се вдъхновят и подкрепят другите хора.

Помнете и никога не забравяйте, че където и да сте в живота си - това е точно мястото, където сте попаднали с конкретна цел. И тогава можете да промените и създадете в живота си всичко, което искате.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Силна


Реклама

Някой ден ще си достатъчно възрастен, за да започнеш да четеш приказки отново.

К. С. Луис

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама