Вселената никога не ви отнема нещо важно, ако няма какво да ви предложи в замяна


Вселената никога не ви отнема нещо важно, ако няма какво да ви предложи в замяна
Снимка: iStock/Guliver

Може би сте стигнали до момент, в който всичко в живота ви се разпада. Може би връзката ви е в безизходица и не знаете защо сте се разделили със своя любим човек. Или сте преживели нещо наистина трудно и мъчително...

Ако нещо се обърка, е много лесно да се заблудите и да загубите надежда. Но не трябва да се съмнявате в себе си, защото независимо колко врати се затварят пред вас и независимо колко неща свършват, Вселената никога не ви отнема нещо важно, ако няма какво да ви предложи в замяна. Трябва да продължите да вярвате, че колкото и лошо да изглежда вашето положение, рано или късно всичко със сигурност ще се оправи.

Животът се състои от много стъпки

Ако сте близо до повратна точка, започвате да се съмнявате в смисъла на живота, във всеки направен избор, във всяко взето решение. Пред вас винаги възниква въпросът какво да правите по-нататък. Трябва ли да се върнете и да започнете отначало? Трябва ли да продължите напред? Животът се състои от много малки стъпки, всяка от които води до нещо голямо. Просто трябва да движите краката си и да направите скок, без да се страхувате, макар и незначителен. Не забравяйте винаги да следвате призива на сърцето, да трупате опит, както добър, така и лош, никога да не поглеждате назад и да продължите напред.

Тревожност - това е проблемът, а не решението

Със сигурност сте запознати със закона за привличането. Ако постоянно се тревожите за нещо, тогава е много вероятно сами да започнете да привличате лоши ситуации в живота си, което ще ви накара да се притеснявате още повече. Може да отнеме много време и усилия, за да осъзнаете това. Ще разберете, че си струва да спрете да се тревожите толкова много за даден проблем и да започнете да вярвате в неговото решение, тъй като ще ви бъде представен начин за мирно разрешаване на този проблем.

СИЛНА СЪМ, ЗАЩОТО ПРЕДИ БЯХ ТОЛКОВА СЛАБА

Гордейте се със себе си! Започнахте това пътуване с причина

Психически се върнете към тази идея и тази мечта. Помислете за пламъка във вас, който ви накара енергично да ставате от леглото всяка сутрин, помислете за момента в бъдещето, когато всичко ще се случи точно така, както си мечтаете.

Не забравяйте, че когато една врата се затвори, друга се отваря

Когато пропуснете някоя възможност, неизбежно ще бъдете завладени от тъга, отричане и отхвърляне. Но тези точки играят ключова роля в живота ви, защото показват колко силно искате нещо. И следващия път, когато ще има възможност по някакъв начин да коригирате ситуацията, определено ще я използвате!

Запомнете - ако животът ви отнеме нещо, това означава, че скоро ще ви даде нещо по-добро. Основното нещо е да не губите вяра.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Силна


Реклама

Твърде много хора купуват неща с пари, които не притежават, за да впечатлят хора, които дори не познават.

Цицерони

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама