Вселената по странен начин ни дава това, от което се нуждаем, а не това, което искаме


Вселената по странен начин ни дава това, от което се нуждаем, а не това, което искаме
Снимка: iStock/Guliver

Всеки от нас иска да получи нещо различно от този живот. Всеки иска дадена ситуация да бъде решена по определен начин. Затова се надяваме и се молим всичко да се случи, както сме планирали.

Често обаче, Вселената действа по друг начин и в крайна сметка не ни дава това, което искаме. Защото по този начин тя ни дарява с това, от което наистина се нуждаем.

Доста често това, което искаме и от което се нуждаем, са две различни неща. И това, което искаме, не винаги е най-добрият вариант за нас. Следователно, оставяйки Вселената да ви даде това, което ви трябва - това е най-лечебното нещо, което можете да направите за себе си.

Защото понякога е нужно просто да се отпуснете и да оставите нещата да вървят по своя ход. Често чрез действията и думите си само изостряме кармата си, не позволявайки да излезем от безизходицата и застоя, в които се намираме.

Да, мотивационните говорители казват, че трябва да изпълним нашите желания и да постигнем целите си, независимо какво се случва. Всъщност, това че имаме определени стимули и е стремим към тях е нещо хубаво, да. Но какво трябва да направим, когато вече ги постигнем. Да продължаваме да се чувстваме нещастни и неудовлетворени? Щастието е краткотрайно и отново трябва да си поставим нова цел за постижения.

Всички бихме могли да бъдем по-щастливи и по-доволни, ако можехме, когато е необходимо, да се отпуснем малко и да оставим нещата просто да се случат.

Вместо да тъгувате за неща, които не са се сбъднали в живота ви, по-добре е да се научите да бъдете благодарни за всичко, което имате. И за всичко, което идва при вас, ако позволите на Вселената да си върши работата.

Помнете, че това, което ви се дарява, е това, от което имате истинска нужда точно в този момент!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Силна


Реклама

Една жена трябва да смекчи сърцето на мъжа, а не да отнеме силата му.

Зигмунд Фройд

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама