Нищо в този свят не е случайно. Всеки миг Вселената може да ни прати важен знак


Нищо в този свят не е случайно. Всеки миг Вселената може да ни прати важен знак
Снимка: iStock/Guliver

Всичко в нашия живот е взаимосвързано. Всяко ваше действие създава вибрации във Вселената. Подсъзнателно изпращате мисли на другите. Синхронността е законът за единството и всички сме свързани.

Няма случайности или съвпадения. Всеки от тях носи конкретно послание.

Чувствате ли, че днес е вашият перфектен ден или изживявате труден период с много "неприятни съвпадения"? Така Вселената се опитва да ви каже нещо. Хората и нещата, които се появяват в определен момент, са знак за синхронизъм и за щастие имате възможност да го приемете.

Знаете ли поговорката: "Учителят се появява, когато ученикът е готов за това"? Ето как може да се обясни принципът на синхронизма. Когато сте синхронизирани с това, което наистина искате, е по-вероятно да го получите. Ето защо възникват "случайни" познанства. Факт е, че тези хора са настроени на една и съща честота и синхронизацията просто им помага да се намерят.

Известният психиатър Карл Юнг дори формулира теорията си за синхронизъм (след кавга със Зигмунд Фройд). Ученият въвежда термина "синхронност" като обяснение на това, което той нарича "смислени съвпадения".

Случва ли ви се да срещнете стария си приятел, когото не сте виждали от много години? Всъщност тази среща може да има много дълбок смисъл за живота ви. Това е един вид "намигване" от Вселената и това, което се случва с вас, може изобщо да не е безсмислено. Знаейки, че сред голямото разнообразие от възможни опции сте на правилното място и в правилното време, ви носи мир.

Ако се интересувате дали сте се сблъскали с нещо подобно, ви предлагаме да се запознаете със 7 общи признака на това явление:

* Обажда ви се, получавате имейл от него или изведнъж срещате човека, за когото току-що сте си мислили. Може да не сте го виждали години наред, но след миг той стои пред вас.

* Случайно откривате нещо, което ще ви помогне да решите голям проблем. И не, не говорим за стоки, които продавачите наричат ​​"подходящи", а за това, което внезапно ви хваща окото. Може да е нещо много малко или обикновено, но определено е това, от което се нуждаете.

* Включвате нов филм или сериал и изглежда, че буквално виждате собствения си живот на екрана. Наистина сте докоснати от случващото се, защото вие сами сте преминали през него.

* Непознати хора в метрото, на автобусната спирка или на друго място изведнъж започват разговор с вас и обсъждат проблема, с който току-що сте се сблъскали в живота си. Те съвсем неочаквано говорят за неща, които ви вълнуват.

* Понякога Вселената ви изпраща професионалист в точния момент. Например, срещате човек, който има всички необходими умения за решаване на проблема ви.

* Вие без причина получавате най-подходящото съобщение в точния момент. Например, вашият роднина или приятел изведнъж ви пише нещо забавно, което ще ви развесели, без дори да подозира, че точно от това имате нужда в този момент.

* Когато видите 11:11 на часовника, клетъчната памет се активира. Това помага да се възстановят спомените за забравено минало. Явлението на толкова мощна комбинация от числа е съобщение, че сте на прав път.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Силна


Реклама

Елегантността е единствената красота, която никога не избледнява.

Одри Хепбърн

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама