Ще получите всичко, предназначено за вас, в точния момент


Ще получите всичко, предназначено за вас, в точния момент
Снимка: iStock

Намирането може да отнеме известно време. Ще минат месеци или дори години, но това, което е предназначено за вас, със сигурност ще влезе в живота ви.

Трябва да сте много търпеливи, преодолявайки всички препятствия, срещани на пътя ви. Сърцето ви ще се счупи от страдание и сълзи, но всичко това в крайна сметка ще помогне да получите това, което заслужавате. Цялото ви страдание и разбито сърце ще ви донесе живота, който ви е предопределен да живеете.

И трябва да сте силни и да не се отказвате в трудни периоди, защото това, което търсите, също ви търси. В началото това може да ви се струва абсурдно, но когато започнете да получавате неща, които са предназначени за вас, тези думи ще имат смисъл.

Факт е, че с всяка пукнатина в сърцето, с всеки пореден провал или тест, ние се приближаваме към съдбата си. Разбирате ли, има причина за всичко, колкото и банално да звучи. И въпреки че не разбираме защо лоши неща ни се случват и защо Бог ни кара да страдаме, не забравяйте, че той никога не изпраща болка на човек, ако не планира да изпрати благословия след това!

ДОБРИТЕ НЕЩА ИДВАТ ПРИ ОНЕЗИ, КОИТО МОГАТ ДА ЧАКАТ

Истината е, че ще получите всичко, което е предназначено за вас, когато дойде точният момент.

Може би сега все още не осъзнавате това, но когато това се случи, ще разберете защо всичко се е случило по този начин, а не по друг. Може би ви е било трудно години наред. Може би сте преминали през много хубави, но и много лоши неща. Но помнете, че всичко се случва с причина! Един ден ще осъзнаете, че всичко, пред което е трябвало да преминете, винаги ви е водило по предвидения за вас път.

Повярвайте в чудесата, които Вселената ви праща! Господ не ви изпраща неща, подготвени за някой друг. И дори да ви се струва, че целият свят е взел оръжие срещу вас, всичко, което е създадено специално за вас, рано или късно ще намери своето място в живота ви. И ще остане с вас завинаги.

Просто повярвайте! Изчакайте още малко и ще видите, че животът е прекрасен!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Силна


Реклама

Моят съвет: Не губете време да се тревожите за кожата или теглото си. Развивайте способностите си, това, което ви е дадено на тази земя.

Мерил Стрийп

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама