8 обикновени жени, които съдбата е превърнала в принцеси и кралици


8 обикновени жени, които съдбата е превърнала в принцеси и кралици
Снимка: iStock

От най-ранна възраст всички момиченца са пленени от принцесите в приказните филми. Проучване дори е стигнало до извода, че тази култура води до положително въздействие върху развитието на детето с течение на времето. А когато тези романтични фантазии се превърнат в реални истории, няма как да отречем, че възрастните също се обезоръжени. И тъй като и ние сме вдъхновени от двойките, които доказват, че нищо не може да попречи на истинската любов, днес ще ви представим 8 обикновени жени, които съдбата е превърнала в кралски особи.

ЛЮБОВНИ ХРОНИКИ: ЛИСА КУДРОУ И МИШЕЛ СТЪРН

1. Принцеса Шарлийн, Монако

Шарлийн е родена в Зимбабве, Африка, и прекарва детството си там. Баща ѝ е мениджър продажби, а майка ѝ - пенсиониран инструктор по плуване. Шарлийн е професионална плувкиня и печели първенството на Южна Африка, когато е на 18. По-късно, през 2000 година, тя печели златния медал по време на състезание по плуване в Монако, където среща бъдещия си съпруг. Двойката сключва брак през 2011 и имат 7-годишни близнаци.

2. Кралица Рания, Йордания

Родена в Кувейт от палестински родители, бъдещата кралица на Йордания е получила степен по бизнес администрация от Американския университет в Кайро. По-късно тя продължила да работи в областта на банкирането и информационните технологии. Срещнала бъдещия си съпруг, тогавашния принц Абдула II, на вечеря и се оженили 6 месеца по-късно. През 1999 тя станала кралица, след като съпругът ѝ наследил трона. Двойката има 4 деца - 2 сина и 2 дъщери.

3. Кралица Летисия, Испания

Дъщеря на журналист и медицинска сестра, Летисия израства в семейство от средната класа и следва стъпките на баща си, като учи журналистика. Работила е като репортер в различни вестници, преди да стане телевизионна водеща в CNN+. Преди да срещне любовта на живота си, била омъжена за учител, но двойката се развела през 1999 година. 3 години по-късно тя срещнала тогавашния престолонаследник принц Фелипе на вечеря и 2 години по-късно двамата се оженили. Имат и 2 дъщери.

4. Принцеса Мете-Марит, Норвегия

Дъщеря на журналист и банков служител, Мете се радвала на младостта си, описвайки този период като своя „див живот“. Тя била самотна майка на 2-годишно момче, когато срещнала принца на Норвегия чрез общи приятели през 1999 г. Оженили се 2 години по-късно.

5. Императрица Масако, Япония

С баща старши дипломат, Масако прекарала детството си в Москва, а след това в Ню Йорк. Следвала неговите стъпки и станала дипломат, след като завършила Оксфорд и Харвард. Тя се срещнала за първи път с принц Нарухито, по-късно император на Япония, през 1986 г. на официално парти. Имперската двойка има една дъщеря, Айко, родена през 2001 г.

6. Кралица Силвия, Швеция

Родена в семейството на немски бизнесмен и майка бразилка, Силвия завършила обучението си в Германия. Работила е в аржентинското консулство в Мюнхен и след това в Организационния комитет на Олимпийските игри в Мюнхен (1972г), по време на които се запознава с Карл Густав, престолонаследникът на Швеция. Двойката се омъжва 4 години по-късно и има 2 дъщери и син.

7. Принцеса Мери, Дания

Родена от шотландски родители в Австралия, майката на Мери работила като университетски секретар, а баща ѝ бил професор по математика. След дипломирането си тя работила в различни рекламни агенции и се срещнала с Фредерик, престолонаследникът на Дания, по време на Летните олимпийски игри в Австралия през 2000 г. Оженили се чак през 2014 г. и са родители на 4 деца - 2 принца и 2 принцеси.

8. Кралица Максима, Холандия

Максима е родена в Буенос Айрес, а баща ѝ е бил бивш министър на земеделието на Аржентина. След като завършила колеж, тя заемала различни позиции, включително вицепрезидент по продажбите в банка. Тогава 28-годишната Максима се срещнала с Вилем-Александър през април 1999 г. в Испания, където той се представил просто като „Александър”. Двойката се оженила през 2002 година и към днешна дата отглежда 3 принцеси.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от В света на


Реклама

Не се обиждам от вицове за тъпи блондинки, защото не съм тъпа. А не съм и блондинка.

Доли Партън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама