Енджи Касабие разкрива тайните на хубавата фигура и здравословния живот (ВИДЕО)


Енджи Касабие разкрива тайните на хубавата фигура и здравословния живот (ВИДЕО)
Снимка: Красимир Николов - Стамбини

Светилата в науката и медицината се събират на Форум за женското здраве на 31.05.2024 г. в "Интер експо център", София

Целта на събитието ще бъде да информира и поощри жените да поемат отговорност за здравето и доброто състояние на физиката и ума си, да им даде инструменти за вземане на правилни решения и да им помогне да се предпазят от болести, които неотдавна са се считали за генетично обособени, нелечими или просто част от остаряването.

Един от лекторите на събитието ще бъде топ диетологът д-р Енджи Касабие, която ексклузивно пред "Студио Actualno" сподели част от темите, които ще бъдат обсъждани на форума. Също така тя разкри тайните на здравословния живот при жените. 

"В този форум жените се грижат за жените и съответно всички лекари и лектори, включително и аз, ще говорим за проблемите, които засягат жените - хормонални проблеми, здравословни, проблеми с теглото преди и след менопауза и застояването. Ще гледаме да бъдем максимално полезни, за да могат жените не само да са слаби, но и да са здрави", каза Касабие. 

По отношение на промените в теглото и грижата за себе си, Енджи сподели, че в последните години наблюдава няколко тенденции в убежденията и начинът на мислене на хората. 

"Хората трябва да разберат, че това не е мода, това не е дреха, която днес може да бъде модерна, а утре не. Има обаче наистина голям брой хора, които обръщат внимание на здравето, грижат се за това с какво се хранят, как се хранят, колко пъти тренират, за каква цел тренират. Защото има и хора, които тренират 7 пъти в седмицата, но това е за определен период от време и после никаква тренировка. Всичко е свързано с продължителност и човек да бъде постоянен в това, което прави". 

А какви са тайните на правилното хранене, хубавата фигура и здравословния начин на живот - вижте в интервюто: 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от В света на


Реклама

В действителност там, където не достигат разумните доводи, ги заменят с викове.

Леонардо да Винчи

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама