Любовни хроники: Адам Сандлър и Жаклин Титоне


Любовни хроники: Адам Сандлър и Жаклин Титоне
Снимка: Getty Images

Адам Сандлър е една от най-големите комедийни звезди на нашето време и един от най-високоплатените актьори в Холивуд. Но малцина знаят, че той приписва успеха си на подкрепящата го съпруга, Жаклин Саманта Титоне, която въпреки че е работила като актриса, сега често остава зад кулисите.

55-годишният Адам е женен за съпругата си Джаки Сандлър от 2003, като двамата са двойка от далечната 1999, когато се срещат на снимачната площадка на филма Big Daddy.

Това било втората филмова роля на Джаки след като се оттеглила от модната индустрия (първата била в Deuce Bigalow: Male Gigolo). Всъщност, точно звездата от филма Роб Шнайдер я забелязал и препоръчал на своя приятел Адам Сандлър, който я избрал за филма Big Daddy.

Въпреки че било малка роля на сервитьорка за Жаклин Титоне, в крайна сметка тя довела до нещо голямо – огромна любов с Адам Сандлър. От този момент нататък двамата били неразделни.

Джаки дори сменила религията си заради Адам, приемайки юдаизма и така двамата се оженили през юни 2003. Сандлър, който бил на 36, когато се оженил за Джаки, дресирал булдога си Кюфте да носи пръстените на сватбата.

Приятели, семейство и високопоставени актьори били поканени да гледат церемонията на открито, включително холивудски звезди като Джак Никълсън и Роб Шнайдер.

Адам и Джаки имат две дъщери, Сейди и Съни. Когато не посвещават времето на децата си, те се подкрепят взаимно в кариерата. Появявайки се в шоуто на Елън Дедженеръс с Дрю Баримор през 2014, актьорът бил попитан за многото любовни сцени, които двамата са споделили, и Сандлър казал:

„Най-хубавото нещо е, че жена ми обича Дрю толкова много, че ме насърчава! Няма никаква ревност. Тя просто казва: „Хайде, действай, изглеждай жив и ако се налага – повтори сцената!“.

Сандлър често назначава Жаклин и дъщерите си във филмите, в които участва - много от които се режисират от собствената му продуцентска компания Happy Madison Productions. Сред тях са 50 First Dates, Just Go With It, Little Nicky, Grown Ups и Grown Ups 2.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от В света на


Реклама

Ако никога не сте плакали, очите ви не могат да са красиви.

София Лорен

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама