Любовни хроники: Енрике Иглесиас и Анна Курникова


Любовни хроники: Енрике Иглесиас и Анна Курникова
Снимка: Getty Images/Guliver

Енрике Иглесиас и Анна Курникова не обичат да посещават публични събития, не дават почти никакви интервюта и рядко публикуват семейни снимки в социалните медии. Ето защо те са смятани за една от най-потайните двойки в шоубизнеса. Но въпреки това, вече 21 години живеят заедно щастливо, отглеждат 3 деца и са двойка за пример.

Преди Анна да срещне Енрике Иглесиас, тя вече беше известна тенисистка. Въпреки че не е печелила титли на сингъл, до 2000 година се бе изкачила до номер 8 в световната ранглиста. Енрике пък беше доста популярен певец както в Испания, така и в чужбина. Неговата „Bailamos“ става хит номер едно в САЩ.

През 2001 Иглесиас издаде втория си албум на английски език „Escape“. Дейв Майерс, режисьорът на музикалното видео на първия сингъл, покани тенис звездата Анна Курникова да участва в него. „Тя е независима, красива, забавна“, казва Енрике по-късно за зашеметяващата спортистка. Във видеото има няколко пикантни сцени, в които Енрике и Анна се целуват.

Ето защо не е изненадващо, че след излизането на видеото пресата веднага започна да подозира, че двамата се срещат. През 2002 Енрике и Анна потвърдиха, че имат връзка, когато се появиха заедно на наградите на MTV. Те се усмихваха и държаха за ръце, позирайки за първи път като двойка на червения килим.

Скоро след това се преместиха заедно в Маями, където Енрике вече имал имоти. И до ден днешен, през всичките тези години няма информация дали са женени и дали някога са имали сватба.

В интервю за Women’s Health Анна каза: „Бракът не е важен за мен. Аз съм в щастлива връзка - това е всичко, което има значение. Вярвам в ангажираността. Вярвам в това да бъдем отворени, да си вярваме и да се уважаваме.”

През декември 2017 Енрике и Анна посрещнаха на бял свят близнаците Николас и Луси. Бременността на Анна остана незабелязана от феновете, а благата вест дойде от Иглесиас по време на концерта му в Будапеща. Тази новина изненада феновете. „Станах баща преди 12 седмици. И мога да ви кажа две неща, без ни най-малко съмнение - обичам бебетата си. Всъщност, три неща, обичам момичето си и ви обичам, затова че сте тук тази вечер.”

Скоро след раждането на близнаците известните родители започнаха да публикуват очарователни семейни снимки в социалните си мрежи. Изглеждаше напълно неочаквано, като се има предвид колко потайни са обикновено.

През януари 2020 Анна роди 3-то дете, дъщеря им Мери. Горе-долу по същото време тя добави „Иглесиас“ към името на профила си в Instagram, което даде началото на слуховете, че най-накрая са се оженили.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от В света на


Реклама

Не времето, а любовта лекува всяка болка. Когато любовта е малко, просто е нужно повече време, за да събереш достатъчно...

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама