Любовни хроники: Лионел Меси и Антонела Рокуцо


Любовни хроники: Лионел Меси и Антонела Рокуцо
Снимка: Guliver/GettyImages

Връзката между Лионел Меси и Антонела Рокуцо е доказателство, че истинската любов съществува. Тяхната история започва в родния им град Росарио, Аржентина, когато са деца. Връзката им се развива през годините, преминавайки разстояния, трагедии и достигайки своята кулминация.

Лионел Меси и Антонела Рокуцо се срещнали, когато били деца, благодарение на Лукас Скалия. Лукас и Лионел били играчи в Newell’s Old Boys, детския футболен отбор на града. Лукас бил братовчед на Антонела и едно лято поканил Меси на почивка със семейството му. На 9-годишна възраст Лионел и Антонела се влюбили.

Когато били деца, Лионел и Антонела играели по улиците с приятелите си, както много други деца на тяхната възраст. Все пак любовта им един към друг била там и надделявала през годините.

Когато бил на 11 години, Меси получи опустошителна новина - бил диагностициран с разстройство на хормона на растежа, нещо, което изложило на риск мечтите му да стане професионален футболист. Баща му, Хорхе Меси, направил всичко възможно, за да накара някой отбор да подпише с Меси и да плати медицинското му лечение.

Лео заминал за Испания, за да следва мечтите си, като сключил договор с детската дивизия на ФК Барселона. През годините Меси си извоювал статус в клуба, превръщайки се в една от най-емблематичните фигури в историята на футбола.

Антонела учила дентална медицина в родния си град. По това време се случила огромна трагедия - нейната най-добра приятелка загинала в автомобилна катастрофа. Антонела била съсипана. Меси резервирал полет до Аржентина веднага щом научил новината. Двойката се събрала отново и направила планове за бъдещето си заедно, като Антонела изоставила стария си живот, за да се премести в Испания и да живее с Меси.

Тя веднага се преместила в къщата на Меси в Кастелдефелс, Барселона, отбелязвайки началото на живота им като двойка. И останалото е история. През юни 2012 те обявиха, че очакват първото си дете заедно - Тиаго Меси.

С развитието на кариерата на Меси расте и семейството му. На 11 септември 2015 се родил Матео, вторият им син. На 11 март 2018 - Чиро.

На 30 юни 2017 двойката сключила брак, организирайки красива сватба в родния си град Росарио. Те се оженили в хотел City Center с над 260 гости, сред които футболни звезди като Дани Алвеш, Жерар Пике, Неймар, Серхио Агуеро, Шави Ернандес и др.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от В света на


Реклама

Без жената мъжът е просто нелепа шега.

"Цар Плъх"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама