Любовни хроники: Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс


Любовни хроники: Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс
Снимка: Getty Images

Една от най-красивите двойки в Холивуд, Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс, са смятани за истински образец и пример на стабилност в едно турбулентно общество. Двамата се ожениха през 2012 и имат 4 деца. Ето обаче откъде тръгва тяхната приказка.

Райън Рейнолдс бил напълно съсипан след развода си със Скарлет Йохансон през 2011. Актьорът тогава дори признал, че никога не искал да се жени отново. Животът му обаче се преобърнал след срещата с Блейк Лайвли, която излекувала разбитото му сърце и го накарала да повярва отново в любовта.

Вижте още: Любовни хроники: Ангел Каралийчев и Вела Ушева

Скарлет и Райън подали молба за развод през декември 2010 само след две години брак. Въпреки кратката им връзка, раздялата изглежда е повлияла на възгледа му за любовта и отношенията.

По-рано през същата 2010 година Рейнолдс се запознал за първи път с Блейк Лайвли на снимачната площадка на "Зеленият фенер", където двамата играли любовници. По това време Блейк излизала с колегата си от „Клюкарката“ Пен Баджли, така че с Райън заформили добро приятелство.

Година след първата им среща, връзката на Райън Рейнолдс и Блейк Лайвли започнала да се развива в романтична посока. По това време Лайвли е прекратила отношенията си с Пен Баджли.

Години по-късно Райън Рейнолдс разкри тайната на щастливия си брак.

"Ние не се приемаме твърде сериозно, а освен това сме истински приятели. Влюбването е готино, но наистина ли се харесвате един друг? Разбирате ли, трябва да си зададете този въпрос в самото начало на връзката", каза актьорът.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от В света на


Реклама

Смятам, че сексапилът идва отвътре. Това е нещо, което е в човек, без значение какво правите с гърдите си, бедрата или устните.

София Лорен

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама