Любовни хроники: Брус и Ема Уилис


Любовни хроники: Брус и Ема Уилис
Снимка: Getty Images

Брус Уилис и Ема Хеминг Уилис определено имат много любов един към друг в сърцата си, което цял свят успя да види през последните години. Както вече стана ясно, страда от нелечима форма на деменция, макар първоначално да бе съобщено, че е афазия.

Холивудският актьор среща за първи път своя любима през 2007 година и се влюбва от пръв поглед, както по-късно признава самият той. Двамата за първо обявяват официално връзката си през януари 2008, когато Хеминг придружава Уилис на премиерата на филма му „What Just Happened?“ на филмовия фестивал Сънданс.

Вижте още: Любовни хроники: Иван Вазов и Атина Болярска

Година по-късно Уилис превърна премиерата на друг свой филм, „Flawless“, в семейна афера, тъй като към него се присъединиха освен Ема, но и дъщеря му Талула и бившата съпруга Деми Мур. По време на партито всички присъстващи бяха усмихнати и във видимо добро настроение.

„Деми и Ема са много близки. Те са били на почивка заедно много пъти и се разбират страхотно. Това наистина е едно щастливо семейство.“, каза близък приятел на Брус Уилис пред PEOPLE през 2020, когато всички бяха под карантина заради COVID-19.

Мигът за заветното „Да“ дойде през март 2009, когато двойката сключи брак в Търкс и Кайкос. Две години по-късно влюбената двойка обяви, че "са много щастливи да обявят, че чакат дете и очакват с нетърпение да посрещнат това най-ново попълнение в семейството си".

През април 2012 Ема Уилис роди момиченце на име Мейбъл Рей Уилис. Бебето е първо дете за нея и четвърто за актьора. Двамата съвсем не губиха време преди да обявят, че очакват второто си дете заедно. През май 2014 Хеминг Уилис роди момиченце на име Евелин Пен Уилис.

Вижте още: Любовни хроники: Кристина Апългейт и Мартин Ленобъл

През март 2019 Уилис и Хеминг отпразнуваха 10-ата си годишнина от сватбата със сладка церемония по подновяване на клетвата. „Обещахме си, че ще го правим отново, 10 години по-късно“, написа Ема Уилис в Instagram.

През март 2022 красивата брюнетка разкри, че Уилис се оттегля от актьорството, тъй като е диагностициран с афазия. В публикация в Instagram, споделена на 16 февруари 2023, Хеминг Уилис даде актуална информация за здравето на съпруга си, разкривайки, че състоянието на актьора се е влошило значително, а първоначалната диагноза е променена на нелечима деменция.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от В света на


Реклама

Най-голямата болест в днешните времена е да не бъдете обичани.

Принцеса Даяна

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама